За едни празникът на любовта - Свети Валентин, ще донесе

...
За едни празникът на любовта - Свети Валентин, ще донесе
Коментари Харесай

Пълен хороскоп: Ето какво ще се случи на всяка зодия на Свети Валентин

За едни празникът на любовта - Свети Валентин, ще донесе ново завладяващо запознанство, за други предложение за брак, а за трети ново начало. Ето какво ще се случи на всяка зодия в най-романтичния ден от годината. 

Овен

Скъпи Овни, даже и да имате специфична покана за среща навръх Свети Валентин, на която не можете да устоите, намерете време да останете и уединено със себе си. Звездите поучават да се концентрирайте върху себе си, личните си стремежи, фантазии и да помислите добре върху това, което очаквате от актуалната или идната си връзка. Вие към този момент знаете отговорите, само е належащо да се вслушате в самите себе си. 

Телец

Скъпи Телци, съгласно звездите, сега всичко, от което имате потребност и всичко, което желаете, е платонична обич. Само тя ще ви даде сила и ентусиазъм, поради което ще прекарате превъзходен Свети Валентин с човек, с който сте построили мощна духовна връзка. Единствено не забравяйте за приятелите си през идващите дни, тъй като когато сте влюбени в някого, имате навика да се изключвате от останалия свят. 

 мъж, жена

Близнаци

Скъпи Близнаци, наподобява, че копнеете за сантиментално странствуване. Любознателната ви душа има потребност от нови прекарвания и даже другоземен Свети Валентин. Затова и индивидът, с който имате връзки сега, може би ще има доста забавна изненада за вас. 

Рак

Скъпи Раци, изпитвате терзание, което най-вероятно не е обвързано с човек, а по-скоро със остарял проблем или обстановка, която ви тежи. 14-и февруари е вашият ден за ново начало - звездите ви поучават да оставите всичко излишно в предишното и да прегърнете новото си " аз ". Ще усетите успокоение, баланс и благополучие и това несъмнено ще повлияе на харизмата ви и някой ще бъде покорен от вас.

Лъв

Скъпи Лъвове, 14-февруари ще бъде изпълнен със страхотни събития, срещи и като цяло - всичко, което се съдържа в думата празник. Звездите обаче ви поучават да се фокусирате върху един човек, който е в действителност специфичен за вас, отделете му цялото си внимание. Всички останали могат да почакат. 

Дева

Скъпи Деви, колкото повече наближава Свети Валентин, толкоз по-силни страсти и безредици стартирате да изпитвате. Готови сте да посрещнете този ден с най-важния човек за вас. Звездите са изцяло съгласни с вашите проекти, само че съветът им е да не прекалявате с розовия взор върху обстановката. Не се натоварвайте с прекомерно огромни упования. 

Везни

Скъпи Везни, доста от вас ще създадат всичко допустимо да избягат от страстите си, с цел да се посветят на работни задължения. И тъкмо тук е грешката ви, тъй като звездите плануват горещи прекарвания за вас. Вземете си почивен ден и не бягайте от буйните моменти, някой интензивно се пробва да ви съблазни. 

Скорпион

Скъпи Скорпиони, ще посветите Свети Валентин на обичаните си хора. Някои от вас ще бъдат в компанията на колегата си, а други ще предпочетат да бъдат измежду другари. Ще чувствате вътрешен мир и естетика, каквито не сте изпитвали от дълго време. Ще бъдете въодушевени от някого, вашата задача е да употребявате вярно силите си. 

Стрелец

Скъпи Стрелци, напоследък сте отделили доста старания, с цел да разберете личните си усеща и потребности. Време е за дейности и 14-и февруари е най-хубавият ден да започнете изначало. Предприемете първата крачка към човек, който желаете да опознаете, прекомерно евентуално е някой да направи опит да стигне до сърцето ви. 

 мъж, жена

Козирог

Скъпи Козирози, обрисува се спокоен и благополучен Свети Валентин за вас. Звездите поучават да не залагате на опити и промени в проектите в последния миг. Отдайте се на вечер, изпълнена с естетика вкъщи дружно с половинката си. За необвързаните това е отличен миг да останат уединено със себе си и да помислят добре какъв човек биха желали да имат до себе си. 

Водолей

Скъпи Водолеи, напоследък сте вложили доста старания, с цел да поработите над себе си. В този ден ще бъдете още по-уверени в себе си, тъй като към този момент знаете тъкмо какво желаете от живота, във връзка с любовта. Някои от вас към този момент са разкрили индивида на живота си, който даже им е приготвил невероятна изненада. Тези от вас, които към момента се оглеждат за половинка, ще имат горещо запознанство, което може да прерасне във връзка. 

 мъж, жена

Риби

Скъпи Риби, планетарните съвпади, които се образуват към 14 февруари, са доста удобни за вас. Умът и страстите ви са в цялостна естетика и чувството за магична лекост просто не ви напуща. Звездите ви предизвикват да не отклонявате поканите за празника - някои ще бъдат на първа среща, а други ще имат незабравимо празненство с най-близките си другари. Едно е несъмнено, всеки представител на зодия Риби ще има приказни мемоари от Свети Валентин. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР