Si King от Hairy Bikers благодари на феновете за подкрепата

...
Si King от Hairy Bikers благодари на феновете за подкрепата
Коментари Харесай

Si King от Hairy Bikers реагира на огромните новини след смъртта на Дейв Майърс, което „означава много“

Si King от Hairy Bikers благодари на почитателите за поддръжката им за нов план, който започва два месеца по-късно гибелта на представящия му сътрудник Дейв Майерс.

Беше оповестено, че Дейв е умрял на 66 години през февруари. Неговият дълготраен сътрудник Си, на 57 години, показа новината по това време и от този момент приказва за Дейв, до момента в който популяризира най-новата готварска книга на двамата, Hairy Dieters' Fast & Fresh.

Той употребява Instagram във вторник, с цел да изрази благодарности за поддръжката, която е получил за книгата с предписания. Си сподели на почитателите си във видео известие, че новата книга е оглавила класацията за бестселъри след излизането си предходната седмица.

Си сподели: „ Слушайте, това е просто голяма признателност от мен за цялата ви поддръжка и целият екип на Hairy Bikers в действителност, за цялата ви поддръжка за Fast and Fresh, преди малко получих новината, че сме номер едно - само че освен номер едно в храната и напитките, ние сме [също] номер едно в. ранглиста на бестселъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР