За една майка най-трагичният ден в живота ѝ се оказва

...
За една майка най-трагичният ден в живота ѝ се оказва
Коментари Харесай

Майка получи обаждане от сина си, докато го погребва

За една майка най-трагичният ден в живота ѝ се оказва и най-щастливият. Вилма Фуентес от Хондурас получава уведомление от сина си в деня, в който оплаква тялото му в ковчег, оповестяват локалните медии.

Семейството вярвало, че Осман е бил брутално погубен. На 15 октомври околните на момчето получили позвъняване от органите на реда, че тялото му е открито в родния му град Ла Ентрада, покрай границата с Гватемала. Тялото било с голям брой огнестрелни рани по главата и шията, а лицето – мощно обезобразено, оповестява Би Ти Ви.

Въпреки че не били открити особени характерности, членовете на фамилията разпознават убитото момче като Осман Адонай Урбина. Белег от изгаряне на ръката на жертвата ги убедил, че това е точно той. След това полицията освобождава тялото. Така околните на Осман могат да се сбогуват с него.

Докато фамилията е в бездънен печал и се събира на бдение пред ковчега на момчето, внезапно се оказва, че то е живо. Телефонът на опечалената майка извънял, а от другата страна се чул гласът на Осман с думите „ Здрасти, аз съм и изобщо не съм мъртъв. Жив съм, мамо “.

Опечалената жена не можела да повярва и помислила, че е смешка. Тогава Осман се свързал с нея и посредством видеовръзка. На екрана се появило щастливото и сияещо лице на момчето. Оказало се, че той се намира на границата сред Гватемала и Мексико, а траурната гала незабавно била прекратена.

Седмици по-рано Осман отпътувал за Съединени американски щати, а мъртвото момче се оказало различен липсващ младеж – 15-годишният Джими Сармиенто. „ Истината е, че си наподобяват. Почистихме и оплакахме тялото, само че се оказа, че това не е синът ми. Бяхме комплицирани, полицията – също ”, показва Вилма Фуентес.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР