За да приготвите хубава пица, подгответе тънка основа, която да

...
За да приготвите хубава пица, подгответе тънка основа, която да
Коментари Харесай

Идеи за плънка на пица

За да приготвите хубава пица, подгответе тънка основа, която да е хрупкава. За да остане хрупкава коричката, сервирайте пицата гореща, тъй като като престои малко, става по-мека.

Печете пицата единствено в авансово загрята фурна. Равномерно разпределяйте плънката, с цел да има задоволително артикули във всяко парче и да не е съсредоточена в средата.

Не усложнявайте ненужно плънката и използвайте не повече от шест продукта. За многообразие можете да извършите пица с арабски питки вместо тесто за основа или да замените тестото с картофено пюре.

Морска пица ще получите елементарно, като извършите плънка от една консерва риба звук, шепа сварени скариди, няколко перца зелен лук, нарязан на ситно, и нарязана на филийки топка моцарела.

 Идеи за плънка на пица

За пикантна пица запържете двеста двадесет и пет грама кайма до златисто. Добавете две чаени лъжички пикантен червен пипер. Разпределете върху пицата с алена чушка и резенчета моцарела.

Пица с бекон и пиле се прави като нарежете на лентички пушен бекон и сварено пилешко бяло месо. Разпределете върху основата за пица и поръсете с настърган кашкавал и половинки маслини.

Гъбена пица ще приготвите, като намажете основата за пица с разтопено масло, сплескан чесън и поръсите с настърган кашкавал. Печете до златисто и от горната страна разпределете пържени в зехтин печурки. Поръсете с пармезан.

Пица с три типа месо се подготвя от лентички мек колбас, шпеков колбас и шунка. Украсете с половинки маслини и филийки моцарела и запечете до златисто.

Пица със сладки чушки и лук ще приготвите, като намажете основата за пица със зехтин. Запържете в зехтин двеста и петдесет грама нарязан на кръгчета лук и две скилидки нарязан на ситно чесън.

Добавете една алена чушка, нарязана на ситно, и задушете на муден огън 10 минути. Охладете леко, разпределете върху пицата и печете двадесет минути.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР