За актуализацията на бюджета не може един мошеник, според сътрудниците

...
За актуализацията на бюджета не може един мошеник, според сътрудниците
Коментари Харесай

Борисов: Не може един мошеник да внася актуализацията на бюджета

За актуализацията на бюджета не може един шарлатанин, съгласно сътрудниците му, да внася актуализация на бюджета, в която никой не носи отговорност. Аз желая не със 50 или 100, а със 300 лева да вдигнем пенсиите, не три пъти преподавателските заплати, а 5 пъти да ги вдигнем. Това отговорно държание ли е на тези политически сили? Те седнали ли са да видят, че приходите са от взети пари от Автомагистрала „ Хемус “ и това, че налозите се заплатиха на 30 юни, а не на 30 март, тези въпроси зададоха ли се на тези министри? Затова споделям на тези, които желаят да ги поддържат, ние по време на нашето ръководство сами сме си правили бюджета, тъй че да има и за първа линия, и за служители на реда, и за медици, и за пенсионери. Това сподели на конференция в централата на партията водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Една година върших това, една година беше COVID-ът. След като поемаш отговорност, излизаш и казваш, че страната е в устойчиво положение с помощта на теб, да си обезпечил парите до края на годината. Ние сме съпротива, не зависи нищо от нас, всички желаят да ни изчегъртат и всички споделят, че могат без нас. Да не би Българска социалистическа партия да са ни подкрепяли бюджет до момента? Никога “, добави Борисов.

На въпрос по кое време ще повдигнат кандидатура за президент, Борисов съобщи: ГЕРБ се показа при този напън прелестно на изборите. Такова мачкане на структури имаше, изключително отвън София в по-малките градове. Всеки ден вървят и споделят на кметове да издадат нещо. Това са изроди “.

„ Аз нямам доверие, че ние постигнахме този резултат при този боязън. Те отиват при хора и компании и ги плашат. Това е удивителен резултат, който постигнахме. А другояче „ когато му пристигна времето “. Ние още не сме решили обикновеното задание ще има ли държавно управление, или не. Когато се сътвори държавно управление, това ще покаже по какъв начин ще се разполагат партиите и тогава нашият претендент за президент ще бъде излъчен. Нека си приключим изпълнителната власт като най-важна “, добави той.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР