Изтичат последните часове, в които партиите и коалициите могат да

...
Изтичат последните часове, в които партиите и коалициите могат да
Коментари Харесай

Изтича срокът за регистрация на листите в ЦИК за избори 2 в 1

Изтичат последните часове, в които партиите и обединенията могат да записват кандидатските си листи за изборите 2 в 1 на 9 юни . Някои от участниците изчакват до последно.

Очаква се представители на ГЕРБ-София да записват листите на партията в трите изборни региона в столицата. Днес коалиция „ Продължаваме промяната-Демократична България “ ще записват листата си в ЦИК за избори за евродепутати. От „ ЛЕВИЦАТА! “ също ще записват листата си за евроизборите, водена от Валери Жаблянов. И коалиция “Солидарна България ” ще подаде документи за регистрация на листите си за присъединяване на изборите за Европейски парламент, както и за парламентарните избори в София. Три инициативни комитета до момента са подали в ЦИК документи за присъединяване в изборите за евродепутати на трима самостоятелни претенденти.

22 партии и 11 обединения са регистрирани . От тях една партия и една коалиция единствено за присъединяване в изборите за Народно заседание.

Финалният период за регистрация е през днешния ден в 17:00 часа . На 8 май от ЦИК ще дефинират посредством чоп следващите номера в бюлетините, с които партиите, обединенията и инициативните комитети ще се явят на изборите, с цел да се борят за местата в националния и в европейския парламент.

Божидар Божанов: Има няколко казуса в готвения план за промени в Закона за ограниченията против изпирането на пари

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР