Разгаря се скандалът около имената в листата на ГЕРБ в

...
Разгаря се скандалът около имената в листата на ГЕРБ в
Коментари Харесай

Скандалът се разгаря! ГЕРБ изхвърли от листата в Монтана корпулетната Ирена Димова, срамът е огромен

Разгаря се абсурдът към имената в листата на ГЕРБ в 12 МИР в Монтана, научи организация BulNews.
Облacтният ĸoopдинaтop на партията Ирена Димова освен не е на второ място, както се очакваше, само че въобще не е включена в нея. На процедура в политиката това е обществена екзекуция и единствено шматките могат да си мислят, че не е нещо съществено. 
За сензационното й унищожаване от първата позиция заяви още в петък единствено медията ни.



При регистрирането на листата в РИК в неделя дългогодишният депутат разгласи, чe e peшилa caмa дa ocтaнe отвън лиcтaтa нa пapтиятa зa пpeдcтoящитe пapлaмeнтapни избopи. Bъпpeĸи тoвa тя зaяви, чe нямa дa нaпycĸa пoлитиĸaтa и щe пpoдължи дa paбoти зa пoбeдaтa нa ĸoaлициятa ГEPБ-CДC. За да замаже разочарованието си от детронирането й от конкуренцията за влизане в Народното събрание, тя разви утопичната фикция, че ГЕРБ щяла да завоюва 2 мандата. Както споделя баба Пена от Расово - „ Глупости на търкалета “!
За опитните анализатори е не е загадка нейното неистово предпочитание да влезе още веднъж в Народното събрание и демонстрирания от нея възторг е лъскава фасада, зад което се крият диво отчаяние и смъртна засегнатост. И повода е доста прозаична. През миналите години Ирена Димова оплете в комплицирана скица кметове и бизнес, от която се раждаха много благинки. Това лобиране пълнеше сейфа на госпожата с похвали и по този начин се изграждаше светлото бъдеще за нейната фамилия. Сега това ще секне или най-малко няма да е в такива мечтани размери.
Нищо чудно тази интензивност да е стигнала до ушите на Бойко Борисов и той да е взел ограничения процесът да залинее от пълноводна река в планиски бързей. Повече от ясно е, че като регионален координатор Ирена Димова няма да има това въздействие в обществото, което имаше като депутат. Особено в случай че водачът на партията ти е отрязал ритуално главата.
По тази причина никой естествен човек не има вяра, че тя ще се раздава в идната акция. Най-вероятно корпулентната дама ще обикаля по села и паланки, само че по-скоро ще маркира наличие, в сравнение с да се бори натрапеният от София Румен Христов от Съюз на демократичните сили да повлече крайник за 2 мандата. Абсурд!
В отстраняването на Ирена Димова има и нещо позитивно. През идващите години тя ще понижи тучната ясла, от която зобаше и ще има задоволително време да се погрижи за себе си. Например, може да реши към този момент да върви на фитнес… Казват, че е здравословно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР