Юрген Клоп никога нямаше да си тръгне тихо и със

...
Юрген Клоп никога нямаше да си тръгне тихо и със
Коментари Харесай

Юрген Клоп може да не получи много съчувствие, ако не подкрепяте Ливърпул - но той е прав

Юрген Клоп в никакъв случай нямаше да си тръгне безшумно и сигурно ще има още нещо, което ще се случи през идващите две седмици.

Преди предпоследния си мач на " Анфийлд ", Клоп се прицели в разнообразни цели - една от тях беше Саймън Хупър, по превъзходен, гадно тесногръд метод. Да, помниш ли го? Съдията, който пое противоречивата загуба на Ливърпул от Тотнъм… преди седем месеца.

„ Хупър беше там против Евертън “, потръпна Клоп, имайки поради индивида, който изпълняваше четвърти публични отговорности на скорошното дерби на Мърсисайд. „ Опитах се да го избия от главата си, само че не можах. “

И от това извиквате този облик на Клоп, който има безсънни нощи през целия си живот поради рефер, който даде на Къртис Джоунс подозрителен червен картон в борба при започване на сезона. „ Не желая да го върша най-голямата тематика, само че не мога да не помни мача с Тотнъм “, продължи Клоп.

Той евентуално може да не помни десетките мачове в кариерата си в Ливърпул, когато личната му страна е имала изгода от съмнителни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР