Юни, 1992 година. Американският журналист Майкъл Дроснин заминава на командировка

...
Юни, 1992 година. Американският журналист Майкъл Дроснин заминава на командировка
Коментари Харесай

Библейският код разгадал 5000 пророчества

Юни, 1992 година. Американският публицист Майкъл Дроснин отпътува на командировка в Израел, с цел да се срещне с офицер от локалното разузнаване. Темата на изявлението - ескалиращата война в Персийския залив. Млад боец инцидентно подмята на Дроснин, че познава изтъкнат математик от Йерусалим, съумял да откри точната дата, на която войната в Залива ще стартира. Името на математика е Елия Рипс. И, в действителност, датата на войната, била записана в... Библията.

За начало, дано се върнем в ХVІІІ век, когато във Вилнюс живял равин на име Елиаху бен Шломо Залман. Откъс от неговата книга звучи по този начин: " Правилото е, че всичко, което е било, което е и което ще бъде до края на времената, е заключено в Тората (това са първите пет книги на Библията – б.а.) - от първата до последната дума. И не просто в най-общ смисъл, а с детайлности, за всеки тип и за всеки човек. И с детайлности за детайлностите за всичко, което му се е случило – от деня на неговото раждането до деня на неговата гибел ".

Че в Библията са закодирани безкрайни кодове за пръв път заподозрял Исак Нютон. Английският физик, математик, астроном и фолософ, живял през ХVІІ век, считал, че в Стария завет се съдържат освен религиозни правила, само че и ключа към всяко едно събитие на Земята.

Уви, не съумял да потвърди теорията си. Три века по-късно обаче актуалните откриватели разполагат с компютри, а математикът Елия Рипс е създал стратегия, която автоматизирано да пресмята закодираните в Библията послания, в които съчетанията на букви се пресичат между тях, образувайки думи.

Оказало се, че в книгата на книгите са преплетени безчет пророчества. А също и, че в нея попадат имената на персони, виновни за международната история, като Наполеон, Мартин Лутер Кинг, Абрахам Линкълн, Йосиф Сталин, Адолф Хитлер, Мартин Лутър Кинг... Хора, които към момента не са се били родили, когато Библията е писана.

Освен израелския математик Рипс, библейския код са изследвали и други професионални специалисти и експерти по шифри. В античните текстове те са разкрили кодирането на известни исторически събития, въвеждайки основна дума в компютъра. то част от резултатитете: датата на Октомврийската гражданска война - 5676 година от Сътворението на света или 1917 година от Рождество Христово се пресичала с думите " Русия ", " комунизъм " и израза " той ще падне ".

А семейството на Нютон, разкрил закона за земната гравитация, с думата " привличане ". Алберт Айнщайн бил обвързван с " доктрина на относителността ", а американския президент Джон Кенеди с " Далас " и " гибелен удар в главата ".

В Библията зашифрована била и Втората международна война, а също бомбите над Хирошима и Нагазаки, и смъртоносната зараза от СПИН.

Като цяло над 5000 са откритите до момента древен кодове. Освен към този момент изброените, книгата съдържа още информация за Христофор Колумб и откриването на Америка, за Френската гражданска война, за Холокоста, за злополуката на совалката " Колумбия ", бомбените атентати в Мадрид през 2004 година и в Лондон година по-късно, за световното стопляне даже...

В Библията е упомената и кометата на Шумейкър-Леви. С нея се пресича думата " Юпитер " и датата 16 юли 1994 година Именно на този ден кометата падна на Юпитер!

Цялата тази информация потриса американския публицист Майкъл Дроснин и го предизвика да напише книгата " Библейският код. Обратно преброяване ", написа в. " ШОК ". Янкито даже персонално разкрил в теста на Библията кодове за съдбовни събития от края на ХХ началото на ХХI век. А точно убийството на министър-председателя на Израел Ицхак Рабин през 1995 година, за самолетните атентати против Световния търговски център в Манхатън на 11 септември 2001 година, за икономическия колапс в Съединени американски щати през 2002 година

Компютърната стратегия, създадена от математика Рипс, разчела в Библейския код и началото на новия Армагедон, който към този момент е стартирал през 2007 година и ще продължи до годината, всяваща смут измежду милиони хора по света – 2012.

Досега в Библията са разкодирани 9 кода или матрици, които стартират с думата " Армагедон ” " 15 кода с израза " Трета международна война ", 14 кода с " Атомна бомба ", 31 със " Смърт ", 10 с " Кръв " и 19 с " Терор ".

Всичко това ли ще се стовари върху човечеството? Дали него ще го има? Или няма? Пред каквото и да се изправят хората обаче, несъмнено е, че след тази година към този момент нищо няма да бъде същото.

Но не бъдете толкоз черногледи, въпреки всичко има и една добра вест. С датата 2012 специалистите разкрили две на пръв взор спорни словосъчетания: " земята е унищожена " и " отсрочено ".

Имайте религия, Апокалипсисът може и да ни се размине!...

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР