Юлиан Ангелов от ВМРО и авторът на изложбата „Другите българки”

...
Юлиан Ангелов от ВМРО и авторът на изложбата „Другите българки”
Коментари Харесай

Джендърът разклати и студиото на БиТиВи

Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация и създателят на изложбата „ Другите българки” Михаил Вучков влязоха в изострен спор в студиото на bTV. Поводът е, че изложбата демонстрира транссексуални дами, които театралничат в носии и наподобявайки известни картини на Владимир Димитров – Майстора.

Политикът от Вътрешна македонска революционна организация съобщи, че е „ гавра” както транссексуалните модели да се демонстрират на фона на творчеството на великия български художник, по този начин и да си демонстрират „ мутрите” в носии, тъй като те били нещо свещено за българките и се обличали единствено на празник. По мотив това, че изложбата е получила финансова помощ от страната, Ангелов съобщи, че

в последните години в държавната администрация са инфилтрирани служители, които да прокарват ползите на определение неправителствени организации.

Вучков пък попита дали за някогашния народен представител е проблем, че моделите са транссексуални и съобщи, че политици като него нямат проблем с хората с такава половост, стига да не ги виждат обществено.

Караницата сред двамата, спирането и надвикването просто нямаше по какъв начин да бъде овладяна от водещата Биляна Гавазова. „ Моля ви, дайте думата на дамата!”, опита се да спре спора тя.

Изложбата „ Другите българки” ще има премиера на 8 март. „ Трябваше да е на 2 февруари!”, съобщи иронично Юлиан Ангелов. Авторът Михаил Вучков пък съобщи, че тъкмо поради такива хора като политика от Вътрешна македонска революционна организация има потребност от такива прояви, които да покажат, че и транссексуалните имат права.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР