Ястребите“ в обкръжението на руския президент Владимир Путин няма да

...
Ястребите“ в обкръжението на руския президент Владимир Путин няма да
Коментари Харесай

Антуражът на Путин е бесен

„ Ястребите “ в обкръжението на съветския президент Владимир Путин няма да простят на управлението на Руската федерация предаването на Херсон. Това ще ускори натиска върху Кремъл, съобщи Sky News.

Според първичните проекти на Руската федерация окупаторите трябваше да се укрепят на юг, само че Москва евентуално приготвя силите за евакуиране, което няма да се хареса доста на крайнодесния антураж на Путин. Източници на Sky News настояват, че Русия добре е създала разновидността за евакуиране на войските от региона на Херсон.

„ Когато това в действителност се случи, можем да чакаме нов прилив на остри рецензии към съветското управление “, сподели западен чиновник. В същото време Западът не вижда, че позицията на Путин е застрашена. Преди това рецензиите на десните засягаха основно Министерството на защитата на Руската федерация. Руските сили също изпитват " сериозен дефицит " на муниции, в това число артилерийски снаряди.

Наричат „ ястреби “ тези високопоставени чиновници и предприемачи в Руската федерация, които имат огромно въздействие и желаят войната против Украйна да се води по-агресивно. На юг контранастъплението на въоръжените сили на Украйна продължава, украинските бойци удрят логистичните пътища на съперника, по които се трансферират муниции и техника на окупационната формация. В отговор Русия изпрати десетки хиляди подготвени и отчасти мобилизирани бойци в посока Херсон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР