Ясновидството и правенето на магия са определяни като феномени, но

...
Ясновидството и правенето на магия са определяни като феномени, но
Коментари Харесай

Вече всеки може да развие суперспособности

Ясновидството и правенето на магия са определяни като явления, само че това не трансформира обстоятелството, че има хора, които са в положение да получат информация за бъдещи или минали събития по нетрадиционни способи.

По последна информация на това всеки може да се научи, всеки може да бъде медиум. Доскоро съветските учени смятаха откривателя Марк Комисаров за запалянко. Той разработваше способи за ясновидство при деца и възрастни.

 Човешки Мозък

Хората бяха обучавани да по какъв начин да задействат осведомителния център в мозъка си, с цел да могат да пресъздават облици без да употребяват очите си. Тази техника се патентова и получи самопризнание от водещи специалисти в света, в това число и позитивни мнения от съветските учени. Прилагането на тази техника на процедура дава опцията на слепите хора да виждат света към тях.

Комисаров не е единственият, който работи в тази област. С тази задача се занимава Международната осведомителна академия (МИА), създателят на метода „ Формиране на различни видения при индивида “ – доктор Вячислав Броников, както и създателят на „ Златният лъч “ – Николай Денисов и доста други експерти.

 Полезрение

При отваряне на канала на усещане, хората със едва зрение ще могат да четат, пишат, рисуват и всевъзможни други действия, които хората с обикновено зрение могат да правят.

Не всички учени са съгласни с този способ. Голяма част от тях считат, че резултатите са неправилно тълкувани.

В историческите летописи съществуват прецеденти, при които слепи хора са проглеждали. По всеме на Първата международна война, доктор Жул Роман провел серия от ескперименти с хора слепи по рождение, след което открива, че те могат да „ виждат “.

През 1960г. американската преса написа за 14-годишната Маргарет Фус, която четяла вестници и списания с превръзка на очите.

В древността са употребявани разнообразни практики за пробуждане на тези качества, опиращи се на духовните практики и медитацията. Най-разпостранена е медитацията „ Цветето на лотоса “, която можела да се практикува на всяко място.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР