По-рано тази седмица Microsoft пусна незадължителната актуализация KB5037853 за операционната

...
По-рано тази седмица Microsoft пусна незадължителната актуализация KB5037853 за операционната
Коментари Харесай

Пак проблеми: Най-новата актуализация на Windows 11 „счупи“ лентата със задачи

По-рано тази седмица Microsoft пусна незадължителната актуализация KB5037853 за операционната система Windows 11, която не е обвързвана със сигурността. Пакетът съдържа усъвършенствания в Explorer, както и още 32 ремонти за премахване на известни бъгове.

Сега обаче софтуерният колос заяви, че инсталирането на посочения пакет може да докара до погрешно действие на лентата на дилемите на устройства, работещи с Windows 11 23H2 и Windows 11 22H2.

„ След инсталирането на тази актуализация може да зародят проблеми при потреблението на лентата със задания. Може да забележите, че лентата на дилемите не действа вярно, не реагира, изчезва и се появява още веднъж. “

се споделя в изказване на Microsoft

Отбелязва се също, че казусът може да бъде отразен в раздела Windows Logs на дневника на събитията като неточност „ Event ID 1000 “.

Преди няколко дни Microsoft пусна кумулативната актуализация KB5037849 за Windows 10 22H2 – нейното разпространяване също не мина безпрепятствено. След инсталирането на този пакет някои консуматори се сблъскаха със непринудено пренасяне на директния път Copilot при потребление на няколко монитора, както и с неправилна работа на лентата със задания при отвесна ориентировка. Освен това актуализацията „ счупи “ Microsoft Connected Cache при потребление на DHCP Option 235, а също по този начин провокира неточност 0x80070520 при опит за смяна на изображението на потребителския профил.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР