Ясни са имената на първите номинирани Съквартиранти. Кирил Вълчев –

...
Ясни са имената на първите номинирани Съквартиранти. Кирил Вълчев –
Коментари Харесай

Кои са първите номинирани в BIG Brother All Stars 2013

Ясни са имената на първите номинирани Съквартиранти. Кирил Вълчев – Скалата ще се бори за поддръжката на почитателите си, откакто неговият тим загуби в Номинационната игра. Фитнес гуруто беше последван от Златка Райкова, Джийсън Брад Люис и Недялко. През идващите дни те ще би трябвало да убедят феновете, че заслужават да останат в Къщата на BIG Brother All Stars 2013.

Тази вечер от 20:00 часа звездите ще влязат в своята последваща Мисия, наречена „ Улични музиканти “. Всеки един от тях ще покаже най-хубавите си умения, с които да завоюва минувачите.

Снощи в шоуто влезе певицата Райна, която е дванадесетият участник в сезона на риалити звездите. Днес феновете ще видят първия ден за певицата в Къщата и ще схванат по какъв начин се усеща тя, делейки една спалня с най-колоритния Съквартирант – Недялко.

Само три дни след началото на BIG Brother All Stars 2013, тази вечер в Къщата ще се завихри същинска стихия от спорове и страсти, в центъра на която ще се окажат Златка Димитрова и Златка Райкова. Шоуменът Недялко ще си разреши да засегне извънредно значима тематика за Златка Димитрова, което ще я тласне към тежка прочувствена рецесия.

Джийсън от своя страна ще стартира война с Райкова, скривайки всичките й гримове и разкрасителни такъми.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР