Японският производител в областта на електрониката Sony даде заявка, че

...
Японският производител в областта на електрониката Sony даде заявка, че
Коментари Харесай

Sony разкри за първи път как ще изглежда PlayStation 5

Японският производител в региона на електрониката Sony даде поръчка, че ще показа PlayStation от ново измерение.

Петата версия на конзолата не остави усещане, че ще се отличава доста от усъвършенстваната PlayStation 4. Тя обаче ще има доста по-бърз процесор, усъвършенствана графична карта и съгласуемост с игрите от PS4.

Все още не e избрана дата за показване на новия модел, само че няма да е тази година, написа Fortune. Цената на технологията също е незнайна.

От Sony са концентрирали напъните си върху подобряването на звука на новата версия. Тя ще бъде с 3D аудио технология, с цел да разреши на играчите да чуват стъпки зад тила и си без спомагателни външни устройства.

Скоростта на новия PS ще е много по-висока, защото системата употребява корав диск, а не обичаен, както в предходните версии на конзолата. Благодарение на него другите равнища ще зареждат за много по-кратко време.

Въпреки че следва Sony да разгласи още функционалности на PS5, както и триумфа на предходните модели на конзолата, тя се появява в много конкурентен миг за геймърите. Други участници на пазара готвят съществени премени в метода на взаимоотношение на потребителите с игрите.

Stadia, която Гугъл показа пред март, е услуга за стрийминг игри. Тя ще разреши на клиентите си да играят игри от най-голям клас с оптималната резолюция на съвсем всеки екран, тв приемник, преносим компютър, телефон или таблет. И това ще става без потребността от финален модел процесор, графична карта или подпора.

Microsoft също изследва опциите за въвеждане на подобен модел на пазара.

Въпреки това от Sony играят насигурно. Компанията към този момент има своя стрийминг услуга. Но даже потребителите да стартират да избират този способ за игри, съгласно експерти прехвърлянето им ще отнеме време.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР