Японската компания Brother пуска на пазара нови лазерни устройства под

...
Японската компания Brother пуска на пазара нови лазерни устройства под
Коментари Харесай

Brother пуска нова икономична линия лазерни устройства

Японската компания Brother пуска на пазара нови лазерни устройства под името Toner Benefit. Първите две устройства от новата гама ще влязат в продажба още през ноември. Това ще са лазерният принтер HL-1222W и мултифункционалното устройство DCP-1622W. Двата модела имат идентична скорост на щемпел от 20 стр./мин и поддържат безжична връзка. Те употребяват един и същи консуматив – тонер касета TN-1090 с потенциал до 1500 страници.

 Brother пуска нова икономична линия лазерни устройства

Компанията ще следва модела на своята линия принтери Ink Benefit - употребяващи мастилено-струйна технология, и дава обещание новите устройства да работят с истински консумативи с доста ниска цена. От Brother означават, че по този начин себестойността на всяка отпечатана страница ще стане няколко пъти по-малка спрямо тази при предлаганите сега на пазара лазерни устройства.

„ С новата серия Toner Benefit Brother трансформира концепцията при лазерните устройства. За нас е значимо, че можем да предоставим на дребния бизнес устройства, които оферират себестойност на щемпел от 3 стотинки на страница и то още в началния клас модели “, сподели Ива Тотева, управител „ Продажби и маркетинг “ в Brother България. „ В комбиниране с потвърдената надеждност на нашите артикули при потребление на истински консумативи това подсигурява безпроблемен печатен развой на атрактивна цена “, добави тя.

Гаранцията, като при всички печатащи устройства Brother, е 3 години след онлайн регистрация.

Лазерният принтер HL-1222W ще се предлага на цена 189 лева с Данък добавена стойност, а DCP-1622W ще коства 279 лева с Данък добавена стойност. Тонер касетата TN-1090 ще се предлага за 44 лева с Данък добавена стойност.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР