HP Inc. обяви финала на сделката по придобиване на принтерния

...
HP Inc. обяви финала на сделката по придобиване на принтерния
Коментари Харесай

HP обяви, че е приключила сделката по придобиване на бизнеса с принтери на Samsung

HP Inc. разгласи финала на договорката по придобиване на принтерния бизнес на Samsung Electronics за 1,05 милиарда $. Тя включва над 6500 патента, както и работна мощ от съвсем 1300 души с опит в сфери като лазерни технологии, електроника за обработка на изображения и други пишат още от компанията в известие до медиите, оповестено на 1 ноември.

За HP най-апетино е портфолиото от налични A3 машини на корейците, което ще даде на компанията спомагателна непоклатимост в сегмента. Занапред, в композиция с технологията PageWide, могат да бъдат показани новаторски решения за сферата на печатните услуги, смятат още от компанията.

 HP разгласи, че е завършила договорката по придобиване на бизнеса с принтери на Samsung

От там имат намерение да показват още елементи дружно с оповестяването на финансовите си резултати за четвъртото тримесечие на актуалната година. Като част от договорката Samsung ще влага сред 100 и 300 млн. $ в HP Inc. посредством придобиване на скъпи бумаги.

HP съобщи проектите си да придобие поделението на Samsung през септември 2016 година Тогава бе оповестено, че щатът на американската корпорация ще се усили с 6000 души, 1300 от които – учени и инженери.

Миналата Samsung разгласи, че за 2015-та принтерите са донесли на компанията доходи в размер на 1,8 милиарда $.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР