Компанията Brother представи новата, подобрена серия от печатащи устройства Inkbenefit

...
Компанията Brother представи новата, подобрена серия от печатащи устройства Inkbenefit
Коментари Харесай

Новата серия Ink Tank на Brother дава възможност за повече печат при по-ниски разходи

Компанията Brother показа новата, усъвършенствана серия от печатащи устройства Inkbenefit Plus, с които потребителите могат да печатат повече и да харчат по-малко. Линията се състои от четири машини - DCP-T310, DCP-T510W, DCP-T710W и MFC-T910DW, които са подобаващи както за домашна приложимост, по този начин и за дребни офиси. Новите модели оферират доста по-ниска цена на страница, с помощта на системата за зареждане с мастило на Brother, която дава до 6500 черно-бели и до 5000 страници за всеки цвят (C, M, Y). Бутилките с мастило на Brother реализират ултра високи размери на щемпел, като понижават честотата на зареждане и времето, през което устройството би трябвало да се обслужва.

За реализиране на оптималната ценова успеваемост всички устройства от серията идват с бутилки с мастило от четирите цвята – черно, магента, циан и жълто – тъй че потребителите могат да стартират да печатат незабавно, без да купуват спомагателни консумативи. Качеството на щемпел също остава високо, защото серията печата с резолюция до 6000 x 1200dpi.



Новата гама Inkbenefit Plus идва с стилен дизайн, който разрешава да пасне безпроблемно във всяка офис конюнктура, а функционалността за спокоен щемпел подсигурява ниски равнища на звук и обезпечава незабележима работа на устройствата. Моделите DCP-T510, DCP-T710W и MFC-T910DW разполагат с безжична връзка, което разрешава на чиновниците да печатат, без значение от устройството, което употребяват – таблет, смарт телефон, преносим компютър или десктоп PC. Устройствата оферират висока скорост на щемпел – флагманът в гамата реализира 10 изображения в минута (ipm) при пъстър и 12ipm при черно-бял щемпел. Същото важи и за скоростта на сканиране – обработката на една страница при 100dpi лишава 4.38 секунди в цвят и 3.5 секунди при монохромно сканиране.

Върховият модел MFC-T910DW предлага благосъстояние от функционалности, в това число автоматизиран двустранен щемпел, елементарен за приложимост пъстър екран с диагонал 4.5 см, пряк щемпел на фотоси от USB драйв и универсална входна тава за 80 листа, която поддържа щемпел на разнообразни хартии, в това число пликове и карти.

DCP-T710W и MFC-T910DW разполагат още с автоматизирано листоподаващо устройство (ADF) за 20 листа, което разрешава сканиране или прекопирване на документи с повече листа едновременно, а това икономисва доста време.

„ Нашата система за презареждане на резервоарите с мастило разрешава на потребителите да получат по-големи размери на щемпел и минимална себестойност на страница, с помощта на огромния потенциал на консумативите и наличната им цена – 17 лева за черно и по 13 лева за всяко от трите цветни мастила. Новата гама Inkbenefit Plus е създадена особено за потребностите на дребните и домашни офиси за да бъде комфортна, издръжлива и налична “, разяснява Ива Тотева, управител „ Продажби и маркетинг “ в Brother България.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР