Независимо дали става дума за бизнес договор или за нова

...
Независимо дали става дума за бизнес договор или за нова
Коментари Харесай

Как качеството на печат носи ефективност на бизнеса?

Независимо дали става дума за бизнес контракт или за нова промоционална листовка, съществуването на първокачествен принтер, на който може да се разчита, е доста значимо, с цел да може бизнесът да продължи да се движи в вярната посока. Времето постоянно има финансово изражение и загубата на време в решаването на проблеми, свързани с печата, е неприемлива.

Наличието на печатащо устройство, което пести време и старания за корекция и поддръжка, и в същото време реализира допустимо най-хубава себестойност на щемпел, е най-хубавият метод да се осъществя спестовност при основаването на документи на хартия. Затова и от японската софтуерна компания Brother дава образец със своите модели за главните характерности, които би трябвало да има едно устройство, с цел да бъде катализатор на бързата работа в офиса



Лесни за потребление

Всички печатащи устройства се конфигурират бързо и елементарно. Доставяният с принтера тонер е задоволителен за до 1200 страници, което прави принтера подготвен за работа незабавно.

Бързи

Ако скоростта и размерът са значими критерии, в портфолиото на Brother за дребни и домашни офиси се оферират модели с продуктивност 24 цветни или 34 черно-бели страници в минута.

Ефективни

С входни тави с потенциал до 250 листа при някои модели, ще ви се наложи много по-рядко да зареждате хартия. А с тонер касетите с огромен потенциал е допустимо да бъдат отпечатани до 3000 черни и 2300 цветни страници, което намалява себестойността на всяка една от тях. Повечето модели оферират и автоматизиран двустранен щемпел, с помощта на който елементарно може да се осъществя спестовност от хартия.

Мултифункционални

Много от принтерите от бизнес гамата на Brother могат да извършват функционалности на четири независими машини: щемпел, сканиране, прекопирване и работа с факсове. Наличието на толкоз благоприятни условия в едно плътно десктоп устройство пести освен време и пари, само че и офис пространство.

Впечатляващи

Цветовете са превъзходен метод да извършите всеки бизнес документ по-динамичен. Цветните лазерни принтери оферират резолюция до 2400 dpi и употребяват LED лазерна технология за основаването на висококачествени професионални разпечатки.

Икономични

Към цветните лазерни принтери може да бъде закупен пестелив тонер пакет, който включва четири тонера и икономисва от цената при закупуване на истински консумативи.

Тихи и компактни

Принтерите би трябвало да са допустимо най-ненатрапчиви в офис средата. Това значи да са тихи при щемпел, без това да рефлектира върху скоростта или цената. Моделните линии L2000 и L3000 работят с допустимо най-ниските равнища на звук в този клас (под 50dB).
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР