HP Inc. представи набор от нови услуги и решения в

...
HP Inc. представи набор от нови услуги и решения в
Коментари Харесай

HP с нов набор консултантски услуги и решения при печата

HP Inc. показа набор от нови услуги и решения в помощ на бизнеса, които, съгласно компанията, ще му оказват помощ да стане по-гъвкав и да се развива. Технологията за сигурност и корпоративна експертиза включва мощна нова версия на HP FutureSmart за корпоративен клас HP принтери и мултифункционални устройства, както и благоприятни условия за разбор и интеграция по едно и също време на McAfee SIEM и Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) – налична за първи път при печатни устройства.

„ Предоставянето на опцията потребителите да имат цялостен надзор над работната среда е основно в нашата тактика “, разяснява Асен Георгиев, изпълнителен шеф на HP Inc. за България, и добави: „ Услугите, които представихме, са стъпка напред към обезпечаване на безупречни решения и водеща за промишлеността сигурност. “

Запазвайки темпа си и при офис печата, HP показа новото си портфолио от услуги и решения, в което влизат:



HP FutureSmart 4 - нова версия на фърмуер за корпоративен клас НР принтери и многофункционални устройства, които обезпечават работливост с по-изчистен и по-интуитивен интерфейс за потребителите. Последните актуализации включват нови благоприятни условия, в това число приложението Serverless Job Accounting, което разрешава на принтерите да записват аналитични данни без да се изисква избран сървър и дава опция избрани настройки за щемпел да бъдат пренесени на нови принтери посредством USB и по този метод настройването на ново устройство да бъде доста ускорено.

HP FutureSmart 4 ще се доставя с нови устройства на HP, в това число HP PageWide Color 755dn, PageWide Color MFP 774dn и dns и PageWide Color с MFP 779dn и dns. Потребителите, които имат HP устройства с HP FutureSmart от 2012 година и по-нови, ще могат да конфигурират новата версия на HP FutureSmart1.

Microsoft SCCM интеграция - Затвърждавайки водещата позиция на арсенала си за сигурност, HP е първият производител, който предлага интеграция с Microsoft SCCM. Тази нова функционалност дава опция на ИТ мениджърите да употребяват един инструмент, с цел да конфигурират сигурността на принтера в сходство с всички останали SCCM-свързани устройства в мрежата.

McAfee SIEM интеграция - За да разшири мониторинга на закани за сигурността, HP залага и на сертифицирана интеграция със SIEM инструмента McAfee Enterprise Security Manager. McAfee SIEM обезпечава решение, което приоритизира, изследва и реагира на евентуални злонамерени офанзиви против НР принтери.

Аналитично обслужване - Надграждайки напредъка на HP Labs в региона на визуализацията и разбора, този нов съставен елемент на услугите HP Business Intelligence дава на потребителите взор в дълбочина върху главните фактори, които въздействат на техния щемпел. Чрез тази услуга, консултантите на HP ще могат да оказват помощ на потребителите бързо да дефинират тактиката си, с която да ускорят дигитализацията, да покачат успеваемостта и да понижат рисковете.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР