Ямбол. Дни след приключване на събитията, посветени на Международния ден

...
Ямбол. Дни след приключване на събитията, посветени на Международния ден
Коментари Харесай

Локална среща „Промяната започва с теб“ ще се състои на 21 август в Ямбол

Ямбол. Дни след привършване на събитията, отдадени на Международния ден на младежта – 12 август, в Ямбол ще се състои още една демонстрация за младежите. Това оповестиха от Общината.

На 21 август, събота, в 10:00 часа ще стартира среща под надпис „ Промяната стартира с теб “, която ще се организира в зала „ Съвременност “ на Културно-ниформационен център „ Безистен “. Организатори на събитието са Община Ямбол и Национален юношески конгрес. Поканени за присъединяване са юношески организации от Ямбол.

Основната цел на проявата е да осведоми и включи младежите в диалозите за развиването на Европейския съюз.

С реализирането на събитието по плана „ 25-те % “ Национален юношески конгрес желае да чуе мнението на младите в „ Конференцията за бъдещето на Европа “ – поредност от цивилен полемики, диспути и събития с последна цел оформяне на общото ни бъдеще. Проектът се осъществя в партньорство с Европейски юношески конгрес и финансовата поддръжка на Европейски парламент.

По време на събитието ще бъдат систематизирани концепциите на младежите, които по-късно ще бъдат показани пред националните и европейски институции, с цел да дадат визия на политиците каква смяна желаят да видят младежите. Те могат да бъдат в разнообразни области – обучение, просвета и нововъведения, просвета, екология, стопанска система, обществена политика, юношески политики и така нататък

Подаването и отчитането на младежките хрумвания ще се случва посредством особено основана платформа. Тя е инструментът, посредством който младежите ще могат да влияят на хората, вземащи решенията в процеса на образуване и ръководство на значимите за младежта политики.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР