xС едно зареждане тази електрическа “кола може да измине до 60

...
xС едно зареждане тази електрическа
“кола може да измине до 60
Коментари Харесай

Едно недоразумение на колела - електромобил за 100 долара!?

xС едно зареждане тази електрическа “кола ” може да измине до 60 км. Става дума за забавен артикул, появил се в платформите за онлайн извършване на покупки - миниатюрен електромобил с необичаен дизайн, чиято цена е единствено 100 долара. Разбира се, това е единствено началото на финансовия въпрос към модела.

Тази китайска електрическа кола на практика е най-достъпната в своя сегмент. На тази цена обаче не всеки ще може да я получи. Всъщност, с изключение на цената на колата, трябва да се заплати и за доставката й. Тук започва заниманието - в някои райони на света цената й може да доближи 4000 долара. Така че няма да можете да си купите модела за атрактивната сума от 100 долара.

Габаритите на мини електрическия автомобил са 2133 на единствено 900 мм. Кабината е едноместна, в действителност това е моторизирана инвалидна количка с кабина. Налице са две отварящи се откъм гърба порти, четири 10-инчови джанти, дискови спирачки, фарове и огледала за назад виждане. Следователно публично това EV може да се кара по градски пътища.

Автомобилът се задвижва от електродвигател с мощ 1,3 к.с., което му разрешава да доближи максимална скорост от 40 км / ч. Задвижването е на задните колела. С едно зареждане тази китайска електрическа кола може да измине до 60 км пробег. Във всеки случай ползването на такова транспортно средство едва ли е безусловно безвредно...
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР