WINBET има удоволсвтвието да предложи на клиентите на своето онлайн

...
WINBET има удоволсвтвието да предложи на клиентите на своето онлайн
Коментари Харесай

По-различни петъци през юли с турнира Friday Funday на WINBET и PLAYSON

WINBET има удоволсвтвието да предложи на клиентите на своето онлайн казино още по-приятни петъчни преживявания и благоприятни условия за спомагателни облаги с нов шампионата Friday Funday с игрите на прозиводителя Playson.
Всеки петък до 30 юли 2022 година, клиентите на уеб страницата , които изберат да се забавляват със слот-игрите Book of Gold: Multichance, Burning Wins: Classic 5 lines, Buffalo Power: Hold and Win; Hot Coins: Hold and Win, Legend of Cleopatra Megaways, Solar Queen, Sevens & Fruits и Wolf Power: Hold and Win могат д асе състезават и за страхотните награди в шампионата.
За всеки 2 лева в сложени
залози на тези игри, играчите ще печелят по 100 точки, годни за разпределението на премиите в шампионата Friday Funday, а съответните суми на премиите и настоящото класиране на участниците са вградени в самите игри, тъй че да бъде елементарно налично за всички играчи.
За да бъде шампионатът още по-интересен, няма закрепена стойност за най-малък
залог за присъединяване. Наградите на отличените участници в шампионата ще бъдат добавени към игралния баланс на играчите след приключването на надпреварата.
Пълните правила на шампионата Friday Funday са оповестени на .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР