"WhatsApp Business", отделна версия на "'WhatsApp", която улеснява комуникацията на

...
"WhatsApp Business", отделна версия на "'WhatsApp", която улеснява комуникацията на
Коментари Харесай

Ново мобилно приложение улеснява бизнес комуникацията

"WhatsApp Business ", обособена версия на "'WhatsApp ", която улеснява връзката на бизнеса с клиентите, започва на "iOS ", осведоми "'The Verge ".

"WhatsApp " не разгласи публично стартирането на своето бизнес приложение на iOS, само че "WABetaInfo " заяви, че приложението е налично в Мексико. Потребители от Бразилия, Аржентина и Франция също потвърдиха съществуването на "WhatsApp Business "' за "iOS " в техните страни.

Фейсбук, притежателят на "WhatsApp ", разгласи бизнес приложението си през септември 2017 година и го започва през януари 2018 година. Приложението беше пуснато единствено на "Android ", само че не и на "'iOS ". "WhatsApp Business " направи бета версия за "iOS " и наподобява, че тестването е минало сполучливо, защото формалната версия към този момент е налична в "App Store''.

Приложението е значимо за "WhatsApp ", защото това е един от дребното способи, посредством които услугата, благосъстоятелност на "Facebook ", осъществя директни облаги. Бизнесът може да отговори на клиентите гратис, в случай че го направи в границите на 24 часа, а след този първичен интервал "Facebook " вкарва таксуване.

За разлика от "WhatsApp Messenger ", "WhatsApp Business " е независимо приложение, ориентирано към бизнеса сферата. То има функционалности като посетител известие, приветствено известие и бързи отговори и разрешава на компаниите да прибавят информация като работно време, адрес и връзки към профил в обществените медии или уеб страница.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР