Макар да се разведе с Александра Богданска преди цели 2

...
Макар да се разведе с Александра Богданска преди цели 2
Коментари Харесай

Това ли е гаджето на Даниел Петканов?

Макар да се разведе с Александра Богданска преди цели 2 години, Даниел Петканов едвам в този момент се осмели да се покаже с друга жена. Той даже пусна къс клип в обществените мрежи, на който е запечатано по какъв начин се гушка с млада мацка в леглото. Така и не излиза наяве обаче дали момичето му е публична другарка или просто двамата популяризират артикули за коса.

Последователите на Лудия кореспондент несъмнено не пропуснаха да го попитат дали това е гаджето му, само че за момента той не е дал отговор на горещия въпрос.

 

Хора от обкръжението му издават, че незабавно след развода Петканов се записал в уебсайт за запознанства, само че не търсел нищо съществено, а единствено занимания. Бил безапелационен, че не желае да се задомява още веднъж, защото фамилният живот му омръзнал. След двугодишно хойкане обаче това може и да се е трансформирало, защото съгласно мълвата той бил като отвързан откакто се разделили с Богданска и прекарал не една и две през леглото си.

 

Тя на собствен ред също не остана сама дълго време и даже сега е по отношение на младия предприемач Мартин Иванов, който преди нея е бил с певицата Мария Илиева и е имал упоритости да пробие в музикалния отрасъл, които обаче не са се осъществили. Манекенката даже го е срещнала със сина си Габриел, който го е приел добре.

 

Въпреки всичко Петканов и Богданска съумяха да запазят естествена връзка между тях в името на общия им правоприемник. Това надалеч не е първата им разлъка – те се изпокараха извънредно грозно поради нейна невярност с богатия италианец Макс още преди да сключат брак. По-късно стана ясно, че Даниел също не е останал по-назад и е кръшкал неведнъж.

След сватбата пък Лудия кореспондент почнал да се потиска от това, че жена му е по-успешна, защото първоначално той бе по-известният от двамата, само че след това обстановката се промени.

 

От известно време Петканов се занимава с трейдинг (трейдъри се назовават участниците на пазари, които търгуват с валути, акции, артикули, индекси), само че дали ще пожъне триумф на това занятие, единствено времето ще покаже.

Той даже означи, че въпреки да си е у дома, ризата, елекът и вратовръзката към този момент са неизменима част от рутината му по време на трейдинг сесиите.

Тъй като по време на брака им с Богданска, тя непрекъснато му натяквала, че не изкарва задоволително пари, в този момент той се е заел да я опровергае, мислейки всевъзможни схеми за облага.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР