Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Четвъртък, 17 септември - Новолуние

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Четвъртък, 17 септември - Новолуние

На 17 септември в 14.00 часа , софийско време, настава новолуние. Двете светила - Слънцето и Луната - застават едно върху друго. Това е прелестен миг с доста мощно енергийно влияние и въздействие. Точно в такова време човек може да си пожелаe разнообразни неща и те нормално се сбъдват.

Това новолуние е в знака Дева, знак, обвързван със служене. Можете да си намисляте стремежи, които са свързани точно с концепцията да сте в помощ на другите. Тези от вас, които се занимават с медицина, разтривки, СПА, промотиране на здравословен метод на живот, рекламиране на хранителни добавки или действия, свързани със селското стопанство – земеделие и отглеждане на животни, в този момент могат да стартират нещо ново и то ще им тръгне по вода.

Хубави са аспектите на Слънцето и Луната със Сатурн, Плутон и Юпитер в Козирог, което ще подкрепи начинанията ви в областта на строителството, архитектурата, политическите планове, застрахователната активност, в това число ще благоприятства делата на правосъдните органи.

По време на новолуние е уместно човек да стартира всевъзможни нови инициативи , които би трябвало да са свързани с напредък и развиване.

Ако имате някакви здравословни проблеми, в този момент може да се обърнете към небето и планетите за помощ.

Ако стартирате здравословен режим на хранене, е добре да го извършите в този момент , тъй като двете светила в знака Дева ще ви оказват помощ да се придържате към диетата леко и безпроблемно и да постигате забележими резултати.

Осем часа след новолуние е хубаво да си извършите лист с стремежи. Може и да подраните – да започнете от 14.00 часа до 22.00 часа на 17 септември. В листата може да впишете от две до 10 стремежи , като те би трябвало да са дефинирани по този начин, че да участвате директно в реализирането им. Например - желаете да намерите метод щерка ви да се излекува. Добре е желанието ви да бъде дефинирано по този начин: „ Искам да намеря най-хубавия доктор за щерка ми!” или „ Искам да предизвиквам щерка си да потърси лек за своя проблем!”

Може да си извършите и табло на желанията. На червен картон залепете фотоси и надписи. Например желаете да отидете във Флоренция. Залепете си фотография на града и изпод напишете желанието си. Може да желаете нова кола. Залепете си фотография на стремежи автомобил и изпод формулирайте настояването си. Може да залепите фотография или сами да нарисувате дома, в който си представяте, че желаете да живеете, и със съответния надпис изпод да го закрепите към картона.

По време на всяко новолуние може да вършиме описи и табла с стремежи, само че не и когато има затъмнения. На това новолуние няма да има сходно краткотрайно потъмняване, ето за какво е огромна вероятността да постигнете триумфи с постигането на желанията си. Пожелаваме ви го!

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР