Вуйчо Спас съсипа bTV. Телевизията бележи тотално пропадане през последните

...
Вуйчо Спас съсипа bTV. Телевизията бележи тотално пропадане през последните
Коментари Харесай

Вуйчо Спас съсипа bTV, Антон Хекимян е в паника

Вуйчо Спас унищожи bTV. Телевизията бележи тотално проваляне през последните месеци поради опорките на Спас Русев, шефът на новините Антон Хекимян изпаднал в суматоха, довериха водещи, осведомени с тв рейтингите.

Големият съперник „ Нова “ бележи съществено нахлуване, написа „ Галерия ”.

Към момента в категорията от 18 до 49 години медията до летището тотално бие по публика. А това е значимата възрастова група за рекламодателите. Единствено към този момент централните вести на bTV държат превес, само че преднината пред „ Нова телевизия ” е съкратена до най-малко.

Според източник на Narod.bg зад падението стои неспособно спуснатите опорки от боса в сянка Спас Русев. Пернишкият милионер, както към този момент разкрихме, диктува политиката в малкия екран, което явно отвращава мислещите българи, оттова и пазарният срив на медията.

При сериалите „ Нова “ тотално надделява противника. Хората си обичат български ситикоми, колкото и противоречиво да е качеството им. Голямата болежка на bTV е цялостният провал при форматите. Медията разчита единствено на „ Ергенът “ да избави ситуацията, само че следва да забележим.

„ Игри на волята “ пък сгазва тотално „ Фермата “, като на последното риалити не оказва помощ даже включването на Христо Стоичков.

Реклама

И „ Нова телевизия “ обаче има своите кошмари. Новите два шоу формата се оказват цялостен неуспех. Поредното предаване на Рачков беше оплюто тотално, като се радва на мижав интерес от публиката. Зле потегля и шоуто за имитатори „ Звездите в нас “, демонстрират рейтингите.

Нормално, защото Рачков и сие оферират същия претоплен комизъм, втръсналите на всички посетители, въртящи се от години в ефира на „ Нова “.

Все отново „ Игрите “ и „ Черешката на тортата ” удържат фронта.

В опитите да върне малкия екран на върха в основната възрастова група, Антон Хекимян подхваща обезверени ограничения. Той подреди на звездите в другите ресори да вършат собствен подкаст, като самият той се хвърли още веднъж в ефира.

Целта е да бъде интензивно и онлайн наличието, където bTV също изостава доста пред „ Нова ”.

Голямата вяра обаче остава в „ Ергенът “ и вероятно усилване в интереса към „ Гласът на България “ с нахлуване на шоуто в решителните етапи.

ЬТУ се опита да обезглави репортерския екип на съперника, като притегли поредно Владислава Тричкова, Ванина Недкова и Ивелина Драгнева. Но и „ Нова ” не спи и също краде фрагментите на пазарните си съперници.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР