Вцентъра на Кьолн, Германия, се намира „Паша“ – най-големият бардак

...
Вцентъра на Кьолн, Германия, се намира „Паша“ – най-големият бардак
Коментари Харесай

Вижте кой е най-големият публичен дом в Европа

Вцентъра на Кьолн, Германия, се намира „ Паша “ – най-големият бардак в Европа .

Той съставлява голяма постройка с единадесет етажа и 126 стаи , особено проектирани като обществен дом.

Това е актуалната идея за проституция, която Германия е избрала. Чист, добре проведен и сполучлив – „ Паша “ е по-близко до величествен първокласен хотел, в сравнение с до обществен дом.

's largest brothel '', located in,, failed to withstand the second wave of coronavirus and announced its bankruptcy. The bankruptcy of Pascha (Pasha), established on an area of 9 thousand square meters in the city of Cologne, was announced.
— Today's World #WearAMask (@TodaysWorId)
За да работят там, дамите би трябвало да дават всевъзможни документи като здравни и трудови свидетелства . Те имат общественото обезпечаване и мястото заплаща дневна сума на Общинския съвет за всяка една от тях. „ Паша “ внася в държавната хазна към два милиона евро годишно. Сума, която излиза от джобовете на съвсем 30 000 клиенти, които посещават мястото месечно. Тоест на доктрина повече от 300 хиляди мъже го посещават годишно.

Сградата е издигната през 80-те години на предишния век и е дом на към 150 дами от всевъзможни националности. Още петдесет души работят там, осигурявайки защита, разчистване, поддръжка и здравни услуги. Момичетата заплащат по 180 евро дневно за стаята, в която живеят и работят съвсем през цялата година.

Разполагат с здравно обслужване, администрация, пералня, магазини, салон за хубост, ресторант, тераса, питейни заведения, стаи за отмора и други Някои дами живеят в "Паша " откогато е отворил порти и всички стаи са заети. През уикендите, карнавалите или за международни шампионати, притежателите са принудени да организират лотария, с цел да смогнат на всички искащи.

Клиентите договарят с всяко момиче цената на „ услугата “. Регламент, който е в действие в Германия от 2002 година, разрешава тази специалност да се упражнява свободно, макар че законът разяснява, че цените се дефинират от дамите. Проститутките не са длъжни да бъдат с клиенти, които не желаят и компанията не може да задържи по закон част от облагата им, просто ще им начисли такса за прилагане и поддръжка на оборудванията.

Тази строга регулация на активността и превъзходните уреди на „ Паша” понижават доста уличната проституция в Кьолн, заради което корупцията и мафията също се намаляват. Също по този начин разпространяването на полово излъчените заболявания е доста по-малко.

В постройката „ Паша” в Кьолн има три самостоятелни детайла. На приземния етаж има кабаре спектакъл, което може да побере до 500 души на зрелище. На мястото представленията се извършват от към 30 професионални танцьори на доста високо равнище, с които е изцяло неразрешено поддържането на връзки.

Вторият детайл е формиран от осемте етажа, предопределени за настаняване на девойките, които живеят там. За достъп до етажите им има охраняем пункт, където би трябвало да платите пет евро вход. Третият детайл, самостоятелен от предходните два, е на по-висок етаж, където за 100 евро клиентът може да се наслаждения на първокласен бар и безвъзмезден бюфет, лечебен масаж, до 24 часа спокоен престой в независими стаи, сауна и съкровен половин час с момиче.

През есента на 2020 година „ Паша “ бил обществено разгласен за неработещ, защото заради дейното разпространяване на ковид управляващите на Северен Рейн-Вестфалия забранили проституцията. На институцията неведнъж било нареждано да затвори за две седмици, като тези периоди непрестанно се удължавали. В един миг било невероятно да продължат. Това било финансов удар по всички – проститутки, управление, притежател и даже готвачите, които приготвяли обяда на работничките. Сигурното леговище за секс работничките още веднъж се завърнало няколко месеца след оповестяването на банкрута, защото се снабди с нов притежател.

Още от създателя:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР