Втородивизионният гръцки клуб Ксанти е направил оферта към един от

...
Втородивизионният гръцки клуб Ксанти е направил оферта към един от
Коментари Харесай

Ксанти отправи оферта към Милош Петрович

Втородивизионният гръцки клуб Ксанти е направил оферта към един от твърдите титуляри в Локомотив (Пд) - Милош Петрович. Сърбинът подписа нов тригодишен контракт с двукратния притежател на Купата на България през предишното лято, само че притежателят Христо Крушарски му е заречен, че няма да го стопира в случай, че получи по-изгодно предложение от позиция на персоналните условия.
От Ксанти оферират по-висока заплата на сърцатия бранител, който може да играе и като опорен халф. Много е евентуално през януари той да замине за Гърция, както по-рано през сезона направи и левият халф-бек Йосип Томашевич. Хърватинът към този момент играе с триумф в елитния Атромитос, откакто имаше сериозен принос към триумфите на Локомотив в последните два сезона.

Треньорският щаб на " черно-белите " не желае да се разделя с Петрович, още повече, че евентуално през зимата ще напусне и Диниш Алмейда. Спортният шеф Георги Иванов и самият Крушарски също ще се опитат да убедят сърбина да остане с претекста, че през лятото ползата към него ще бъде още по-голям. Източник: " Мач телеграф " efbet Лига 16 кръг, понеделник 14 декември  Локомотив (Пловдив) 17:30предстои  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР