Вторник, 15 март - Изгодни условия за развитиеДнес разположението на

...
Вторник, 15 март - Изгодни условия за развитиеДнес разположението на
Коментари Харесай

Вторник, 15 март - Изгодни условия за развитие

Вторник, 15 март - Изгодни условия за развиване

Днес разположението на Луната по отношение на Слънцето е такова, че може да очаквате удобно развиване на връзките ви с сътрудниците, подчинените и шефовете.

Може да въвлечете хората към вас в постигането на избрана цел. Може да разчитате на техните препоръки – те ще са на място и изцяло безкористни.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , през днешния ден не вярвайте, в случай че ви кажат, че не можете да носите две дини под мишница. Това, което авансово сте възнамерявали, сигурно ще съумеете и да завършите. Това се назовава професионализъм, само че вие продължавайте да се развивате и усъвършенствате!

Телци , чувствайте се свободни да започнете нови планове, да инвестирате в развиването на най-новите си артикули, да въвеждате нови услуги  - каквото и да стартирате, ще подобрите финансовото си положение. Не се опасявайте от опити, тъй като, както гласи една мъдра френска сентенция – „ Който не рискува, не пие шампанско “.

Близнаци , подгответе се душевен – през днешния ден може върху вас да се изсипе градушка от незаслужени упреци. Изглежда, че ориста все по-често тества силите ви. Все отново, въпреки и да имате значително неприятности, има една утешителна вест - вашите другари ще ви се притекат на помощ и ще ви поддържат!

Раци , през днешния ден е подобаващ ден да демонстрирате на сътрудниците и клиентите си своя неповторим усет и жанр. Опитайте се да придвижите естетическите си разбирания и в бизнеса. Малко креативен метод би трансформирал и най-баналната ви самодейност в перлата в короната на вашата активност!

Лъвове , през днешния ден ще ви се наложи да приложите всичките си знания по логика на психиката, маркетинг и мениджмънт, с цел да излезете от заплетена обстановка. Усилията ви ще бъдат оценени уместно.

Деви , през днешния ден е добре да инвестирате в преквалификацията на екипа си – заложете на хората, с които работите – в случай че те са измежду най-хубавите експерти в своята област, на вас няма да ви остане нищо друго с изключение на да печелите.

Везни , през днешния ден е уместно време да обсъдите всички елементи на новия си план с директния си шеф. Той ще ви даде нови хрумвания, които може и да не наподобяват брилянтни, само че ще ви донесат невероятни изгоди.

Скорпиони , през днешния ден не се заседявайте прекомерно дълго пред компютъра даже и в случай че работата ви е директно обвързвана с това знамение на технологиите. По-добре прекарайте деня си в четене на документи на хартия и в професионални диалози с сътрудници на по чаша чай или кафе. Така работата ви ще бъде по-плодотворна.

Стрелци , през днешния ден непредвидена среща ще повлияе доста на кариерата ви. Ако се вслушате в препоръките, които ще ви дадат, ви следва вълнуващо нанагорнище на кариерната стълбица.

Козирози , през днешния ден се пробвайте да не се поддавате на възприятието на злоба, когато разберете, че ваш непосредствен другар печели доста повече от вас, а надалеч не поставя толкоз старания като вашите. Всъщност, той най-вероятно много е преувеличил истината.

Водолеи, в случай че изпитвате финансови усложнения, през днешния ден най-сетне обстановката ще стартира да се трансформира. Наближава заветното и дълго чакано погашение на сума, която се бави от много време насам.

Риби , през днешния ден ще сте в центъра на публичното внимание. Ще ви поверят организацията на значимо събитие – това ще ви въодушеви и зареди с голямо количество сила.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР