Има такъв народ няма да прави коалиция с ГЕРБ или

...
Има такъв народ няма да прави коалиция с ГЕРБ или
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ИТН няма да подкрепи правителство на ГЕРБ или ДПС

" ИТН " няма да прави коалиция с ГЕРБ или Движение за права и свободи и няма да поддържа тяхно държавно управление. Това увери Тошко Йорданов от Има Такъв Народ, като акцентира, че партията му в никакъв случай не трансформира " моралния си компас ". " ПП-тата ( " Продължаваме промяната: са склонни да изиграят един танц с ГЕРБ, в случай че Борисов се отдръпна като ръководител. Ние такива политически врътки няма да вършим и не сме правили. Що се отнася до самите Политическа партия - въпрос на диалози. Наше твърдо разбиране е, че Кирил Петков и Асен Василев не би трябвало да са в изпълнителната власт ", добави той. По думите му оптималният вид е ГЕРБ и Движение за права и свободи да бъдат отвън властта. Новото правителство пък трябва да има съответна стратегия с съответни стъпки.

" С Политическа партия се работи извънредно мъчно. Ако те се държат по същия метод, по който се държаха - с тях не може да се работи. Когато сте коалиция не може единият сътрудник да споделя на останалите какво да вършат ", сподели Йорданов пред NOVA.

Помолен да направи асоциация с една дума за водачите на партиите, той отговори: " Бойко Борисов - нездравословен, Кирил Петков - детски Борисов, Корнелия Нинова - болшевик, Мустафа Карадайъ - Доган, Костадин Костадинов - краткотраен, Стефан Янев - боен, Христо Иванов - празнословец ". Ексдепутатът уточни, че споделя всичко това с доза истина и занимателно отношение.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР