Вторият най-голям акционер в Левски Тити Папазов заяви, че би

...
Вторият най-голям акционер в Левски Тити Папазов заяви, че би
Коментари Харесай

Тити Папазов: Не държа да притежавам акции на Левски

Вторият максимален акционер в Левски Тити Папазов съобщи, че би се разделил с 35% от акциите на клуба, в случай че се откри човек, който желае да влага в клуба. " Въпросните 35% не държа да ги владея. Ако се появи предприемач, огромна корпорация, която има небосвод и хрумвания да влага в Левски ще се разделя с тях. Аз нямам потребност от акции, в случай че се появи някой. За бъдещето на Левски съм подготвен да направя всичко най-хубаво ", сподели Папазов в ефира на бТВ.

Папазов разкри, че решението за прехвърлянето на акциите е персонално на Наско Сираков. " На 5 юни ме предложения на обяд с моята брачна половинка и сподели, че няма нищо по-коректно и морално да трансферира половината на мен. Обаче има отговорност към всички хора и би трябвало да резервира мажоритарния пакет от акции. Синята общественост е доста сензитивна. Последователите на Наско са доста. Сега бъдещето пред Левски е положително, тъй като ще има бистрота. Ние от ден едно с Наско сме дружно. Когато Божков ми даде обещание акциите живеех с розовите очила, само че без експертиза. Дори да бях получил акциите Сираков щеше да е моят специалист. Взе се стратегическото решение той да изиска акциите, с цел да извади Левски от обстановката от цирка, в който влизаше. Имахме сделка с господин Божков. Когато Господ желае най-хубавото, с цел да може да ги вземе Наско. Има ли по-подходящ от него? Това е орис. Барселона и Реал също са били със съществени задължения, само че въз основата на голямата бройка на тези марки съществуват ", добави още баскетболният експерт.

Той приказва и за многото отговорности насъбрани в последните години. " Тези 24 млн. са сериозна сума и много от тези отговорности към този момент са предоговорени. Спас Русев към този момент пое ангажимент за задължението към Виваком. Когато Наско Сираков седне на масата за договаряния, плюс моето безсрамие, се стига до позитивни неща, както се случи с Главболгарстрой ", сподели Папазов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР