Втори ден продължават взаимните обвинения на старите врагове Методи Бачев

...
Втори ден продължават взаимните обвинения на старите врагове Методи Бачев
Коментари Харесай

Методи Бачев:Кметът на Симитли ме замери с бутилка

Втори ден не престават взаимните обвинявания на старите врагове Методи Бачев и Апостол Апостолов. Бизнесменът и кметът на Симитли настояват, че другият първи е почнал мелето в новогодишната нощ. Градоначалникът Апостолов упрекна на 1 януари Бачев,че е хвърлял пиратки по хората и дружно със сестра си са му налетели на пердах. Днес Бачев върна топката, като сподели, че кметът го е замерил с бутилка шампанско, шамаросал сестра му и желал да го убие.

ВИЖ ОЩЕ: Версията на кмета Апостол Апостолов - напаснал го остарял зложелател

След среднощ на Нова година излязохме всички да гледаме зарята на терасата в заведението. Може някой да е споделил нещо, което да е подразнило кмета на Симитли. В един миг той се появи доста пийнал, с бутилка шампанско в ръка. Аз, синът ми и негов другар хвърляхме пиратки. Той първо изля алкохола, по-късно ни замери с бутилката, която се счупи в парапета. Това е опит за ликвидиране, съобщи пред бТВ Бачев.

„ След това кметът се качи по стълбите и сподели: Ти си мъртъв! Ще те убия! След това стартира да ме бие. Готов съм да се явя на полиграф. Аз не неистина “, акцентира предприемачът.

По думите му причина за експанзията на градоначалника може да е фактът, че на хорото на площада имало десетина души, а пред заведението – стотина души. Явно това е подразнило кмета На въпроса има ли спор с Апостолов Бачев отговори: „ Ние живеем на 150-200 м един от различен, през годините са се случвали доста неща сред нас. Преди 3-4 години направих едно не доста лицеприятно изявление, може би оттова се наслагва с струпване. По принцип аз нямам никакви връзки с този човек последните 3 години ”.

Отнесох плесници, разгласи кметът Апостолов. И описа своята версия: „ Хвърляха пиратки по хората, изместиха хорото от площада. Аз потеглих към тях да ги поздравя с бутилка шампанско. Тръгнах да ги поздравя, те почнаха да хвърлят пиратки по мен, качих се горе на терасата, споделих какво вършиме – нелепости и по този начин нататък, отнесох два-три шамара ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР