Втората ракета на България Димитър Кузманов и голямата надежда на

...
Втората ракета на България Димитър Кузманов и голямата надежда на
Коментари Харесай

Димитър Кузманов и Адриан Андреев получиха уайлд кард за основната схема на Sofia Open 2019

Втората ракета на България Димитър Кузманов и огромната вяра на родния тенис Адриан Андреев получиха " уайлд кард " за главната скица на извънредно мощното четвърто издание на Sofia Open, което ще се организира през февруари в зала " Арена Армеец ".

 Григор Димитров и Димитър Кузманов остават по местата си в ранглистата на ATP
Григор Димитров и Димитър Кузманов остават по местата си в ранглистата на ATP

Васко Младенов се изкачи с три места

" Димитър Кузманов оставя зад себе си най-силната си година, стигна до най-хубавото си класиране в международната класация, сподели доста положителни резултати и на Чалънджъри. Адриан Андреев стартира 2019 година като №2 в ранглистата на ITF за юноши до 18 години, завоюва и купа от " Големия шлем ". Мико и Адриан са двамата най-заслужили да вземат " уайлд кард ". Имаме достойнството точно в България да се организира един от най-силните шампионати от сериите АТР 250, може би и най-силният от всички.

Кузманов и Андреев получават късмет да премерят сили с някои от най-хубавите тенисисти в света и да натрупат скъп опит. Призовавам българите да дойдат в " Арена Армеец " и да поддържат нашите момчета, тъй като съм уверен, че те ще им носят доста наслада отсега нататък ", съобщи Тодор Енев, капитан на националния тим на България за купа " Дейвис ".

Шампионът на сингъл от Държавното състезание по тенис за мъже в зала и финалистът в конкуренцията ще получат " уайлд кард " за квалификациите на Sofia Open 2019. Шампионите на двойки от държавното състезание получават " уайлд кард " за главната скица на огромния шампионат от сериите АТP 250.

Sofia Open 2019 ще се организира от 3 до 10 февруари в " Арена Армеец ". Седем играчи от топ 30 на международната класация и някогашният №3 Стан Вавринка (Швейц) към този момент потвърдиха присъединяване. Освен Вавринка, който има три трофеи от Големия шлем (Australian Open 2014, " Ролан Гарос " 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, в " Арена Армеец " ще играят и: №11 в света Карен Хачанов (Рус), №15 Стефанос Циципас (Гър), №16 Данийл Медведев (Рус), №21 Николоз Басилашвили (Груз), №24 Роберто Баутиста Агут (Исп), №28 Фернандо Вердаско (Исп) и №29 Гаел Монфис (Фр).

Билетите за Sofia Open 2019 са в продажба в мрежата на Eventim.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР