Всяко поколение живее с детските си мечти. Моето детство например,

...
Всяко поколение живее с детските си мечти. Моето детство например,
Коментари Харесай

Вижте новите свръхтехнологични устройства в сферата на телевизорите

Всяко потомство живее с детските си фантазии. Моето детство да вземем за пример, това на поколението Y, мина със мемоари и копнежи за неща, забелязани от екрана на тв приемника. И нямам поради дребните черно-бели тв приемници - това са фантазиите на предходното на моето потомство, тия момчета, които през днешния ден се дефинират като " silver surfers ". Ние " попивахме " от надалеч по-големи тв приемници, някои от тях с името на нашата столица.

Сега на дневен ред е поколението Z - младежи, които също имат фантазии и въпреки разнообразни и те копнеят за неща, забелязани от екрана. Времената обаче се трансформират, тв приемниците - също. А те (телевизорите), поради пандемичната конюнктура, която продължава да владее света, се трансформират в още по-голям асистент както за по-младите, по този начин и за по-възрастните.
 Вижте новите свръхтехнологични устройства в областта на тв приемниците

Всички ние обаче желаеме да виждаме " нещата " от екрана доста по-детайлно и доста по-ясно. И освен това. Модерният тв приемник към този момент не е единствено въздържан екран. Едно от най-ярките потвърждения за това са новите тв приемници на една от най-известните марки в тази област - Samsung. Не е загадка, че точно корейците са едни от законодателите в сектора, което потвърждават за следващ път с последната си иновация в региона на тв приемниците, наречена Neo QLED .

Тези тв приемници са към този момент на нашия пазар, а това, с което впечатляват, са нещата, които желаят всички, без значение от кое потомство са - доста по-ясна картина, мощен и бистър саунд и многофункционалност. Те са еднообразно положителни и за геймъри, и за кино фанатици, като в това време са идеални за съществени помощници в така наречен и все по-налагащ се хоум офис. С други думи Neo QLED тв приемниците оферират от всичко и то по-много.
За геймърите
Тази група от хора, вманиачени по компютърните игри, има опция да се наслаждения на доста бърз процесор с периодичност на освежаване до 120 Hz, режими Auto Low Latency Mode и Freesync Premium Pro, с които даже и " тежките " игри не насичат, картина е ясна и с оптимално качество. Лентата Game Bar също е в услуга на геймърите, като посредством нея ръководството на картината е доста по-интуитивно.
 Вижте новите свръхтехнологични устройства в областта на тв приемниците

За киноманите
Киноманите ще открият, че тв приемниците Neo QLED са съвършен сурогат на " огромния екран ". Различните " ленти " могат да се гледат в съответствие 21:9 или даже 32:9, като това става благодарение на вградената технология UltraWide GameView. Да не приказваме, че тези тв приемници могат да играят ролята на самобитен централен хъб, посредством който да настроите амбиентното осветяване в помещението, както и звука от уредбата.
За работещите у дома
Устройствата Neo QLED могат безпроблемно да се свържат с личен компютър, с преносим компютър или със смарт телефон. Тук интерес съставлява технологията Samsung Dex, която елементарно може да трансформира смарт телефона в работен компютър, предаващ изображенията на огромния екран. Конферентните диалози също не са проблем, като те се реализират благодарение на функционалност, наречена Multi View, която разрешава разделянето на екрана на до четири зони.
 Вижте новите свръхтехнологични устройства в областта на тв приемниците

Новите технологии
С новата технологията Samsung надгражда QLED, с цел да ни покаже една картина от бъдещето. Neo QLED се интегрира в новите 4К и 8К тв приемници на марката, които към този момент са на българския пазар. Тя употребява няколко нововъведения, които вършат картината кристално ясна и действителна. В основата ѝ са така наречен подтехнологии като Quantum mini LED, осигуряваща доста повече светодиоди, следени от Quantum Matrix.

За подобряването на контраста пък се грижат Quantum Dot и Quantum HDR, с помощта на които тъмните цветове са в действителност тъмни. Основната разлика с останалите тв приемници на пазара обаче прави новаторският квантов процесор, който се базира на невронни мрежи и има изкуствен интелект. Именно процесорът може да усъвършенства видеа, като прави качеството им 4К и 8К, според от това, кой от моделите сте избрали.
 Вижте новите свръхтехнологични устройства в областта на тв приемниците

Както към този момент споменахме, без значение дали сте геймър, киноман, или просто ТВ фен, наред с качествената картина, звукът е от извънредно значение. А при Neo QLED той също е доста осъвременен. За задачата имаме Space Fit технология, която го калибрира по отношение на равнището на външен звук, а за силата и яснотата му се грижи нов деен усилвател.

И най-после, само че не на последно място, ще обърнем внимание на сигурността на екрана. Моделите от серията Neo QLED са първите тв приемници на нашия пазар, които имат немски документ " Безопасност на зрението ", което не е без значение, без значение от кое потомство сте.
 Вижте новите свръхтехнологични устройства в областта на тв приемниците

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР