Всяка политическа заявка е свързана с нещо много конкретно, независимо

...
Всяка политическа заявка е свързана с нещо много конкретно, независимо
Коментари Харесай

Николай Марков: Има само един правилен подход - съд, затвор, конфискации

" Всяка политическа поръчка е обвързвана с нещо доста съответно, без значение дали се схваща. В този смисъл " промяна на системата ", както и всички сходни, са неприемливи без икономическа аргументация.

България е в необявена икономическа рецесия, която всеки миг може да прерасне в политическа и всякаква друга. Причината за тази скрита рецесия не е Ковид /той е оправдание/, нито международни стопански процеси.

Истинската причина за следващата ни национална злополука е траялото няколко десетилетие плячкосване на народен и европейски капитал. Този капитал не е в България и не е обвързван с нашата стопанска система, с цел да бъде потребен ", написа специалистът по национална сигурност Николай Марков във " Facebook ".

" Оттук нататък ние сме обречени души, на които им са завещани толкоз държавни задължения, че и внуците ни не могат да платят. Освен това, " светлото бъдеще " на нашата стопанска система са нови задължения и хронична дългова рецесия!

Има единствено един верен метод - съд, затвор, конфискации. За по-интелигентните бандити, които имат и друго поданство и считат, че са недосегаеми - различен метод.

Ако има увереност за това съм отсреща. За всичко останало - вървете на майната си и не се връщайте. А в случай че се срещнем и там, мисля, че ще намеря още по-практични решения. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР