Феновете са убедени, че гигантска акула мегалодон все още съществува“,

...
Феновете са убедени, че гигантска акула мегалодон все още съществува“,
Коментари Харесай

Феновете на Discovery Channel се убедиха, че 70-футовата акула мегалодон „все още съществува“, след като забелязаха смразяваща следа

Феновете са уверени, че гигантска акула мегалодон „ към момента съществува “, откакто видяха смразяваща диря в документален филм.

Праисторическото страшилище, което съгласно учените е живяло преди към 20 милиона години, е било с размери към 70 фута на дължина и е тежало до 70 тона и е освен най-голямата акула в историята, само че е и най-голямата риба, която е имала живял в миналото. Докато специалистите считат, че мегалодонът е липсващ, някои фенове с орлови очи на документален филм на Discovery Channel считат друго.

Клип от документален филм на Discovery Channel, Megalodon: The Shark Lives, който в началото беше излъчен през 2013 година, се появи още веднъж в YouTube и стотици фенове разясниха смразяващия кадър, който има повече от седем милиона изгледи. В ужасяващата сцена мъртвец на наследник кит е изхвърлен на пясъка край крайбрежията на Хавай, откакто е бил подложен на гневна офанзива.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати посетете.

ПРОЧЕТЕТЕ П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР