Всяка жена иска да запази младостта си възможно по-дълго, но

...
Всяка жена иска да запази младостта си възможно по-дълго, но
Коментари Харесай

Яжте по една лъжичка на ден от тази смес и ще изглеждате с 15 години по-млади

Всяка жена желае да резервира младостта си допустимо по-дълго, само че не всяка съумява да го реализира. Но в случай че консумирате по 1 лъжица лъжица на ден от тази примес, ще изглеждате с 15 години по-млади.

Необходимо е да вършиме по два курса годишно. Курсът завършва с цялостното привършване на количеството от приготвената примес.

Необходими са ви следните артикули:

100 мл лимонен сок
200 г мед
50 мл зехтин

Смесете всички съставки. Приемайте сместа 3 пъти дневно към 15 до 20 минути преди хранене.

След като консумирате цялото количество, направете отмора за към половин година. През това време би трябвало да пиете чай от джинджифил, подготвен по следния метод: изсипете 0,5 чаена лъжичка настърган джинджифил в 200 гр вряща вода. Киснете чая 20 минути, по-късно го прецедете и прибавете лимон на усет.

Може да го подсладите със сушени плодове или мед, само че никога със захар.

След като свикнете с усета на чая, дозата джинджифил може да се усили на 1 чаена лъжичка.

Препоръчително е еликсирът да се приема през март и в интервала октомври-ноември. Благодарение на него освен ще изглеждате по-млади, само че и ще се чувствате по-добре ще имате жизненост и предпочитание за осъществяване на ежедневните действия.

Важно: Статията е с осведомителен темперамент и не може да замести професионални препоръки или здравна помощ. Ако имате здравословни проблеми, неотложно се свържете доктор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР