Всяка година World Travel Award - Световните награди за пътуване,

...
Всяка година World Travel Award - Световните награди за пътуване,
Коментари Харесай

Най-добрият семеен плажен хотел в света е близо до България

Всяка година World Travel Award - Световните награди за пътешестване, известни още като "Оскарите " на туристическата промишленост, означават специфичните достижения в туризма и отличават най-хубавите хотели в разнообразни категории.

Тази година за най-хубав плажен хотел за фамилии в света беше определен курорт, който е единствено на няколко часа път от нас и е добър мотив да бъде забелязан и изживян онлайн.

Кой е той?

Тази година World Travel Award за най-хубав плажен хотел за фамилии отива при Sani Resort в Гърция за трети следващ път.

Просторният 5-звезден хотел, доста подобаващ за фамилии, се намира в дребния град Сани, покрай Солун, на полуостров Халкидики. Гласовете за него са дадени от квалифицирани ръководители, които работят в промишлеността на пътуванията и туризма.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sani Resort (@sani_resort_official)

Sani Resort съумява да се отличи измежду общо осем други курорта:

Costa Navarino, Гърция

Marriott’s Marbella Beach Resort, Испания

Meliá Koh Samui, Тайланд

Vale do Lobo, Португалия

Verdura Resort, a Rocco Forte Hotel, Италия

Vinpearl Resort & Golf Phu Quoc, Виетнам

Това не е първата премия тази година за Sani Resort. В премиите Travelers' Choice Awards на Tripadvisor той се подреди на второ място измежду най -добрите хотели в Европа. Тази ранглиста се базира на броя и качеството на отзивите, които потребителите на Tripavisor пишат за съответните хотели.

Sani Resort освен впечатлява своите посетители с просторното и първокласно лъчение, само че и със спа центъра и другите си заведения за хранене. Клиентите разказват мястото като композиция от елегантна атмосфера, успокоение, професионализъм и дружелюбие.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР