Всяка година Сатурн преминава през ретрограден период. Обикновено той е

...
Всяка година Сатурн преминава през ретрограден период. Обикновено той е
Коментари Харесай

Какво да очакваме от ретроградния Сатурн тази година?

Всяка година Сатурн минава през назадничав интервал. Обикновено той е от април или май до септември. Тези четири или пет месеца носят доста промени. За разлика от ретроградния Меркурий, назадничав Сатурн може да отвори вратата за някои много позитивни промени.

„ Ретроградния Сатурн не е неприятен интервал “, споделя астрологът Лиза Стардъст пред Refinery29. „ Когато кармичната планета Сатурн стартира да се забавя, това ни дава време да разсъждаваме върху въпроси като взаимоотношенията и нашата роля на работното място. “

Докато планетата с пръстена наподобява че се движи обратно по своята орбита, съгласно Стардъст ще бъдем склонни да обмисляме тактиката за идващите си придвижвания. „ Това може да включва взимане на решение дали желаеме да се заемем със независим бизнес или да станем самостоятелен реализатор “, споделя тя.

Това е изключително подобаващ миг и за любовта. Ако сте обмисляли да предприемете последваща стъпка с колегата си, този интервал може да обезпечи спомагателен подтик, с цел да поемете по този път. „ Обикновено през това време хората се ангажират повече, одобряват повече задължения “, споделя Стардъст.

Сатурн е и планетата, която ръководи кармата. Така че този назадничав интервал е подобаващ миг да извършите равносметка на предходното си поведение; може да приключите с негативни дейности или да решите нерешени до момента проблеми. Това не е неприятно нещо.

„ Ако сме създали своя дял от неточности, може да намерим някои извинения за тях “, изяснява Нараяна Монтуфар, старши астролог за Astrology.com и Horoscope.com. „ Транзити като този са част от естествения цикъл на живота, а ретроградния Сатурн ни оказва помощ освен да следим резултата, само че и да настроим държанието си. “ Тя назовава ретроградния Сатурн „ инспекция на действителността “.

През този интервал може да видите някаква позитивна сила, идваща от вашите положителни каузи направени през последните няколко месеца, прибавя Монтуфар. „ Ретроградният Сатурн обича да носи награди на тези, които са отделили време да положат действителни старания. “

Можем да чакаме, че през идващите няколко месеца мозъкът ни ще се обърне към въпроси, свързани с персоналната сигурност, бизнеса и работата, споделя Лесли Хейл, психолог и астролог от Keen.com. „ Имаме четиримесечен интервал от време с цел да установим дали нашите действия работят по проект или би трябвало да променим посоката “, споделя Хейл.

Времето на назадничав Сатурн може да бъде интервал в който да решите дали бихте желали да продължите работата, която имате или да търсите напълно нов път в кариерата.

Хейл споделя, че въпреки ретроградният Сатурн да наподобява като интервал на безпокойствие и ограничаване, значимо е да запомните, че неговата цел е да оцени значимите неща и да направи промени, в случай че е належащо. По времето, когато планетата излезе от ретроградния си интервал през септември, вие би трябвало да сте подготвени да поемете устремно и уверено по своя път.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР