Всяка година докладът на консултантска компания Deloitte в САЩ Digital

...
Всяка година докладът на консултантска компания Deloitte в САЩ Digital
Коментари Харесай

Залезът на VR

Всяка година отчетът на консултантска компания Deloitte в Съединени американски щати " Digital Media Trends " изследва по какъв начин настройките на потребителите към медиите са се трансформирали. 

Той наблюдава съществени отзиви за мобилните устройства, желания за заниманието посредством медийно наличие и рекламата - всичко, от биндж гледането на телевизионни сериали (гледане на няколко епизода непрестанно един след друг), до използването на обществените мрежи.

Тазгодишният отчет попита потребителите по какъв начин се усещат във връзка с добавената и виртуалната действителност. Резултатите бяха изненадващи за мнозина, показва Adweek. 

Участниците в проучването са наредили VR очилата си измежду минимум ценените от тях устройства. Оценката на потребителите за VR е спаднала с 14% от 2015 година насам (от 20% на 6%). 

Мнозина в софтуерната промишленост настояват, че VR технологията за приложимост от потребителите доближава края на своите дни. Изводите от отчета на Deloitte демонстрират, че хората може би просто към този момент " разлюбват " своите AR/VR устройства, макар огромните очаквания и изказвания, че това ще бъде всеобщо бъдеще в технологиите. 

Защо? 

Да се внедри VR технология вътре в семейството е описвано като сюжет за избор сред кокошката и яйцето. Масовото им пригаждане или е несъмнено от наличен VR хардуер, или от забавно наличие. Но пролемът действително е въпрос на определяне на двете по едно и също време.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР