Всяка актриса, модел или просто публична личност има свои собствени

...
Всяка актриса, модел или просто публична личност има свои собствени
Коментари Харесай

12 трика, които помагат на звездите да изглеждат чудесно на снимките

Всяка актриса, модел или просто обществена персона има свои лични трикове, които спомагат успешно да наподобяват на фотосите.

1. Блейк Лайвли подвига езика си към небцето, тъй че да няма втора брадичка

За да не се тормози за втората брадичка, Блейк употребява този елементарен трик. Поради това мускулите на шията несъзнателно се свиват и линията на брадичката става по-ясно обрисувана.

2. Никол Кидман напряга врата си, контура на лицето й да наподобява по-добре

Никол отпуска раменете си и с главата се опъва нагоре, като по този метод напряга врата си – и ето, че няма диря от вероятни недостатъци на кожата.

3. Моника Белучи подвига глава

Италианската актриса повдига глава и изпъва врата си, като по този метод оформя овала на лицето. За да наподобява позата по-естествена, Моника се навежда малко встрани.

4. Тейлър Суифт леко захапва бузите си, с цел да подчертае скулите

Позирайки за фотография, тя най-често демонстрира зъбите си и леко захапва бузите си, с цел да подчертае скулите си. Тази техника може да бъде разпозната по присъщите гънки към брадичката.

5. Меган Фокс демонстрира език, с цел да наподобява по-секси

С тази елементарна техника Меган акцентира своята половост. Понякога актрисата наподобява необичайно, само че това не я лишава от харизма и прелест.

6. Джулия Робъртс разтваря очи

Известната холивудска усмивка на актрисата е изпълнена с дребен трик. Усмихвайки се необятно, Джулия подвига взор нагоре. Поради това по-малко бръчки се събират към очите, а погледът остава необятен и малко доверчив.

7. Дженифър Лорънс повдига едната вежда и не концентрира погледа

За да реализира този резултат, Дженифър гледа в посока на камерата, само че образно я размива, като че ли гледа във вътрешността в себе си. Благодарение на това получава тайнствен взор.

8. Мила Кунис спуска горните си клепачи, с цел да наподобява втренчено

Големите отворени очи са линия на актрисата (в допълнение, тя има леко изразена хетерохромия – дясното и лявото очи леко се разграничават по цвят). За да има вторачен взор, Мила спуска и отпуска клепачите си. Този трик може да се употребява единствено от девойки с естествено огромни очи, в противоположен случай съществува риск от непривлекателни фотоси.

9. Чарлийз Терон издишва през устата си

За да реализира резултата на жива и дишаща фотография, актрисата употребява елементарен трик – издишвапрез устата си. Това прави устните образно обемни, само че без пошъл резултат на патица.

10. Меган Маркъл накланя глава, с цел да понижи дистанцията със фена

За да наподобява постоянно другарски на фотографията, каквато би трябвало да бъде принцесата, Меган употребява елементарен трик: накланя глава напред и встрани, като че ли се навежда към фена. Заедно с общителната усмивка, необятните очи и придвижването на ръката, това прави позата доста привлекателна.

11. Сандра Бълок повдига плещи, с цел да подчертае достолепието на фигурата

Повдигайки малко раменете си, актрисата напряга ключицата си, като по този метод се концентрира красивата фигура. Важно обаче да не прекалявате, с цел да не извършите шията образно прекомерно къса.

12. Кирстен Дънст се усмихва с половината си уста

Полуусмивката е трик на актрисата, който може да се види на съвсем всички нейни фотографии.

Всеки може да откри собствен личен трик. Основното нещо е да не се фокусирате върху едно нещо и да не забравяте за разнообразието.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР