Всички знаят колко е полезен медът, но за ползата от

...
Всички знаят колко е полезен медът, но за ползата от
Коментари Харесай

Прочистете организма си с медена вода

Всички знаят какъв брой е потребен медът, само че за изгодата от медената вода не е известно кой знае какъв брой. Тя от антични времена се е употребила за лекуване на разнообразни заболявания и за разкрасяване на дамите, а също по този начин и като вкусна напитка на трапезата.

За да си приготвим медена вода, би трябвало да разтворим една чаена лъжичка в една чаена чаша вода. Така получаваме тридесетпроцентен разтвор на мед, който по състав наподобява на този на кръвната плазма. Медът в непреварена вода образува клъстърни връзки, т.е. я структурира.

Това покачва лечебните й свойства. Медената вода се усвоява бързо и изцяло от организма. Един от най-ярко изразените резултати на медената вода е подобряването на храносмилането и повишението на имунитета.

Хроничната хрема изчезва, бронхитът остава единствено спомен, а секретът от белите дробове се втечнява и излиза от организма. Разтварят се втвърдените частици в стомаха и се прочиства целият корем.

Около талията постоянно се натрупват твърди отсрочения, по тази причина когато започнете постоянно да пиете медена вода, е допустимо да се усили обиколката на талията ви.

Това не би трябвало да ви плаши, тъй като значи, че твърдите отлагания са станали меки, бухнали са и стартират да излизат от организма ви. Пречистването на организма с медена вода става на клетъчно равнище.

 Хрема

Медената вода покачва антибактериалния, противовирусния и противогъбичния резултат. Тя възстановява работата на дебелото черво и възвръща микрофлората на стомаха.

Медената вода оказва помощ и на бъбреците. Медът е хигроскопичен и събира вода, по тази причина бъбреците и пикочният мехур през нощта се разтоварват и съумяват да си починат.

За лебечно-профилактични цели медената вода би трябвало да се пие рано заран на гладно. Една чаена чаша медена вода се изпива на екс. Това е доста значимо, тъй като течността попада в червата, а оттова се просмуква в кръвта.

Медената вода е идеално козметично средство. Можете всяка заран и вечер да миете лицето си с нея. Тя подхранва кожата, прави я мека, кадифена и нежна.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР