Всички знаем за неизброимите ползи от кокосовото масло в помощ

...
Всички знаем за неизброимите ползи от кокосовото масло в помощ
Коментари Харесай

Убийте апетита с лъжичка кокосово масло

Всички знаем за неизброимите изгоди от кокосовото масло в помощ на здравето и хубостта ни, само че то е ужасно средство в битката ни с килограмите.

Разбира се, с цел да има резултат, то би трябвало да се употребява умерено и да е в комбиниране с уравновесена диета. Експертите го поставят преди всичко, когато става въпрос за загуба на тегло, защото то има невероятната дарба да предотвратява натрупването на мазнините, да забързва обмяната на веществата и да ни накара да се почувстваме сити.

Брус Файф написа в книгата си The Coconut Miracle , че кокосовото масло форсира метаболизма за идващите 24 часа след неговия банкет, което дава опция да се изгори по-голямо количество мазнини и да се увеличи силата.

Ето четири метода да добавите кокосовото масло към вашата диета:

Яжте по една лъжица дневно
Най-важното, което би трябвало да имате поради, когато става дума за кокосовото масло, е умереността. Както към този момент споменахме, то подкрепя намаляването на апетита, само че това не значи, че няма високо наличие на мазнини и надлежно калории. Затова ограничете неговата консумация до една супена лъжица дневно. Възможно е да усетите леко гадене при първия банкет, само че това ще се промени откакто приспособите.

 Убийте апетита с лъжичка кокосово масло

Добавете към чая или в гореща вода
Ако се чудите по какъв начин по-лесно бихте могли да преглътнете кокосовото масло, то прибавете една супена лъжица в билковия си чай или в гореща вода. Първоначалното то може и да е с твърда консистенция, само че бързо ще се стопи в напитката ви.

Включете го в ритуала на готвене
Ако приемът на чисто кокосово масло ви звучи прекомерно смела смяна в диетата ви, то може да го употребявате в готвенето. То е страховит заместител на кравето масло или зехтина в обичаните ви предписания, като може даже да го добавите в смутитата или десертите.

Приемайте го в чист тип
Кокосовото масло е натурален инхибитор на апетита, което е още една причина да го включите в диетата си за намаляване. Мазнините в него са по този начин известните измежду учените триглицериди със междинна верига. Именно съществуването на този съответен тип мастна киселина понижава освен натрупването на мазнините в тялото, само че и работи като подтискащо апетита средство. Затова е най-добре да го приемате 20 минути преди хранене.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР