Всички знаем какво се случи в тази година. Животът ни

...
Всички знаем какво се случи в тази година. Животът ни
Коментари Харесай

COVID-19 удари финансово и Веселин Маринов

Всички знаем какво се случи в тази година. Животът ни отиде в посока, в която никой не е подозирал. Много пъти съм казвал, че толкоз добре съм квалифициран в работата си, че няма какво да ме изненада, само че пристигна нещо, което обърка живота на всички. Това сподели артистът Веселин Маринов  Веселин Маринов Веселин Маринов е български артист. Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да приключи.

Пред Bulgaria on air той описа за своята среща с COVID-19. Любовта на фамилията му е помогнала да се оправи с компликациите. Маринов не губи вяра.

"Всички, като се изключи жена ми, минаваме по реда, както и моите другари. В момента щерка ми е болна. За празниците всички ще сме минали през него ", добави артистът.

Веселин Маринов  Веселин Маринов Веселин Маринов е български артист. Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да приключи показа още, че не е имал планове да издава книга, а убежденията му са, че тези неща би трябвало да се случват по-късно.

"Няма да не помни думите на Тончо Русев, който ми споделяше: "Веско, когато няма какво да дадеш, започваш да пишеш книга ". Да, само че неотдавна прочетох книгата на Стефан Данаилов, а в диалог с детето на мой непосредствен, което е възпитаник в гимназия, виждайки книгата в колата ми, ме попита кой е този. Как е допустимо емблематични персони в нашата история да не се познават?! Нашето обучение доста закъсва откъм възпитателния миг ", разяснява той.

Веселин Маринов  Веселин Маринов Веселин Маринов е български артист. Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да приключи показа и книгата си "От любов ". Той разкри, че той е бил заречен да напише тази изповед.

"дват времена на раздели с хора, които са ти дали основата, възпитанието, това какъв си сега. Хората, които са ти били образец, огромните персони в България. Много съм сензитивен и мъчно го претърпявам - бездуховността, която се лее на всички места. Изчезва мелодията, както и човешките връзки сред нас ", добави артистът.

Веселин Маринов  Веселин Маринов Веселин Маринов е български артист. Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да приключи показа, че през годините си е разрешавал голяма техника и подвижност, основана посредством заеми.

"На мен ми е доста мъчно, тъй като тази непредвидима година съответства с разноски, които по този начин или другояче имам. Това наруши цикъла ми на правенето на нови песни. Освободих хората, които работеха за мен. Само пиарка остана. Имах по 7-8 концерта на месец ", сподели още изпълнителят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР