Всички знаем, че изборът на хотел е важен, когато планираме

...
Всички знаем, че изборът на хотел е важен, когато планираме
Коментари Харесай

Десетте най-добри хотела в света

Всички знаем, че изборът на хотел е значим, когато планираме ваканцията си.

Американското издание Condé Nast Traveler разгласи резултатите си от своето годишно изследване Readers` Choice Awards 2019, което събира мненията на пътуващите по света.

600 000 индивида дават своята оценка за близо 10 000 хотела. Тези, които попадат в крайната ранглиста, са от разнородни ценови диапазони, дестинации и стилове.

Ето ги и топ 10 местоположения за 2019-а година, показани от Business Insider, като цели 3 от тях са в Европа:

10. Rosewood Luang Prabang

Местоположение: Луанг Прабанг, Лаос

Цена за нощувка: от $960

Като първокласно " укритие " в джунглата на Югоизточна Азия, концепцията на Rosewood Luang Prabang е най-много да обезпечава успокоение. Има някои стаи, които са в шатри на върха на хълмовете и вили със лични басейни, само че най-впечатляваща част от хотела са водопадът и реката, които го заобикалят.

9. Beau-Rivage Palace

Местоположение: Лозана, Швейцария

Цена за нощувка: от $417

Хотелът отваря порти през 1861 година Намира се тъкмо до Женевското езеро и е желана дестинация от известни персони като Коко Шанел, Нелсън Мандела и Тина Търнър. Той разполага с градини, неотдавна реновирани стаи за посетители, доста първокласен спа център и два изискани ресторанта, оценени с влиятелната звезда " Мишлен ".

8. Monastero Santa Rosa Hotel & Spa

Местоположение: Амалфи, Италия

Цена за нощувка: от $604

Някога манастир от 17 век, Monastero Santa Rosa в този момент е бутиков хотел с 20 стаи, ситуиран върху канара с панорама към Средиземно море. Мястото се слави главно със своя спа център, само че предлага и доста други благоприятни условия, като изисканата си кухня оценена още веднъж със звездата " Мишлен ".

7. Rambagh Palace

Местоположение: Джайпур, Индия

Цена за нощувка: от $410

Rambagh Palace е издигнат в Джайпур пред 1835 година като обилен дом за обичаната прислужница на кралицата. По-късно е трансфорат в кралска къща за посетители и ловна хижа, а от 1957 година е първокласният хотел, който е прочут и през днешния ден. Личности като принц Чарлз и Жаклин Кенеди са отсядали в някои от 78-те солидни жилището за посетители.

6. Royal Mansour

Местоположение: Маракеш, Мароко

Цена за нощувка: от $1,212

1 500 майстори занаятчии прекарват 3 години в построяването на хотела в типичния марокански жанр, поръчан от крал Мохамед VI. Стаите имат луксозни улеснения като най-хубавата разполага с домашно кино, персонален бар, фитнес зала и спа.

5. Four Seasons Hotel at the Surf Club

Местоположение: Маями Бийч, Флорида

Цена за нощувка: от $600

Хотелът отваря порти в навечерието на Нова година през 1930 година Той също е посещаван от членове на висшето общество като Елизабет Тейлър и Уинстън Чърчил. Разполага с влиятелния ресторант Thomas Keller.

4. 1 Hotel West Hollywood

Местоположение: Западен Холивуд, Калифорния

Цена за нощувка: от $308

Хотелът е ситуиран в сърцето на Лос Анджелис. Той отваря порти тази година със своите 285 стаи. Известен е с това, че реализира по този начин наречената резистентност. Това значи, че всичко - от килимите до крушките, е деликатно подбрано и е от рециклиран материал.

3. Taj Lake Palace

Местоположение: Удайпур, Индия

Цена за нощувка: от $432

Този дворец от 18 век с 65 стаи и 18 жилището е ситуиран на изкуствено основан остров в езерото Пичола. Първоначално е издигнат за принц и хотелът се гордее с това, че дава кралско отношение. Тъй като е ситуиран посред водата, гостите би трябвало да бъдат придвижвани до там с частни лодки.

2. Baur au Lac

Местоположение: Цюрих, Швейцария

Цена за нощувка: от $766

Baur au Lac е благосъстоятелност и се ръководи от едно и също семейство от 175 години. Хотелът със 119 стаи се радва на усамотение в личния си парк. Той също разполага с ресторант със звездата " Мишлен ", казващ се Pavillion. Част от звездите, които са отсядали там, включват Елтън Джон и Жан Миро.

1. SLS Hotel, Beverly Hills

Местоположение: Бевърли Хилс, Калифорния

Цена за нощувка: от $381

Хотелът отваря порти през 2008 година, а скоро е юридически ремонт за 22 млн. $. Първоначално е планиран от известния френски дизайнер Филип Старк и включва модерните заведения за хранене на José Andrés. Луксозните вериги SLS имат за цел да са шикозни и да излъчват въодушевление. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР