Всички сме в нетърпеливо очакване на главното събитие за тази

...
Всички сме в нетърпеливо очакване на главното събитие за тази
Коментари Харесай

Лесно и без пари можете да опаковате всички подаръци за Коледа

Всички сме в нетърпеливо очакване на основното събитие за тази зима и всички имаме еднообразно огромни очаквания, че празникът ще премине наред. Представяме ви селекция от трикове, които да създадат подготовката за празничния сезон доста по-лесна.

1. Използвайте разнообразни по величина лампички.

Ако поставите два комплекта приказни коледни светлини върху елхата, вие може да се сдобиете с разнообразни по величина лампички. Така тя ще наподобява доста по-привлекателна, в сравнение с нормално.

2. Създайте светлоотразителна украса.

Добавете няколко светлоотразителни детайла към коледната елха, с цел да създадете усещане за доста по-ярко дърво с повече приказни светлини. Каква хубава панорама ще бъде единствено.

3. Опаковайте подаръците за нула време.

Ако не разполагате с време, с цел да опаковате подаръците, пробвайте този елементарен трик. Просто увийте елементарна хартия към кутията, изрежете форма на половин коледно елха върху нея (или всеки различен празничен символ) и я прегънете на открито.

4. Заместете хартиените снежинки със силиконови. 

Изработването на хартиени снежинки и прикрепянето им към прозорците е една от най-лесните хрумвания за основаване на празнична декорация. Но по какъв начин да се опитаме да създадем снежинки не от хартия, а силикон? Това е един превъзходен метод да стимулирате въображението на децата.

5. Направете украса от солено тесто.

Не е належащо да харчите непотребни средства от фамилния бюджет, за закупите занаятчийски материали, в случай че желаете да украсите коледната елха с неща, които да извършите собственоръчно дружно с децата. Например, може да изработите декорация от солено тесто, която наподобява също толкоз добре, колкото глината. 

6. Създайте украса от картон и опаковъчна хартия.

След пакетиране на подаръците, може да ви остане малко опаковъчна хартия, която да употребявате за разработване на някои от следните красиви украшения.

7. Правилен метод за прикрепяне на украсата към стените.
Сгответе по-бързо за празниците с тези лесни трикове
И на най-хубавите домакини се случва нещо в кухнята да се обърка. Вижте 3 лесни изпитани трика, които ще ви оказват помощ да се справите с ма...
Прочети повече
За да придържате хартиената украса към стените, използвайте парче тиксо, след което нанесете силикон върху него. По този метод декорацията няма да остави трайно увреждане по тапета.

8. Скрийте основата на коледното дърво.

Един елементарен кашон може да бъде превъзходен метод да скриете основата на коледното дърво. Просто го обвийте в празнична амбалажна хартия и той ще наподобява съвършено.

9. Направете си празничен комплект за вечеря.

В съвсем всеки дом има комплект остарели стъклени принадлежности. С помощта на няколко специфични маркера, вие може да ги украсите, с цел да наподобяват отлично в празничната нощ.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР