Всички ресторанти, барове и пъбове в Англия ще затварят по-рано,

...
Всички ресторанти, барове и пъбове в Англия ще затварят по-рано,
Коментари Харесай

Нови строги мерки за ресторанти и пъбове на Острова

Всички заведения за хранене, питейни заведения и пъбове в Англия ще затварят по-рано, в границите на нови ограничения за битка с ковид, оповестиха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

В декларация в Народното събрание през днешния ден вечерта английският министър председател Борис Джонсън " ще удостовери, че от четвъртък заведенията за хранене, питейните заведения и пъбовете в Англия ще би трябвало да затварят в 22.00 часа ", разгласи нощес Даунинг стрийт в официално съобщение, представено от Франс прес.

" Никой не подценява провокациите, които новите ограничения ще насочат към доста жители и компании. Ние знаем, че това няма да бъде елементарно, само че ние би трябвало да предприемем спомагателни дейности, с цел да направляваме разпространяването на вируса и да защитим Националната здравна работа ", ще съобщи английският министър председател.

Броят на инфектираните с ковид във Англия се удвоява на всеки седем дни, и в случай че този ритъм се резервира, в средата на октомври ще има по към 50 000 нови случая дневно, съобщи през вчерашния ден брифинг основният теоретичен консултант на държавното управление Патрик Валънс, съобщи Ройтерс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР