Всички ние свързваме коледните и новогодишни празници с топлата и

...
Всички ние свързваме коледните и новогодишни празници с топлата и
Коментари Харесай

10 идеи за коледна декорация

Всички ние свързваме коледните и новогодишни празници с топлата и уютна атмосфера, която сътворяваме в дома си, декорирайки с разнородни светлини и декорации.

Ще ви помогнем да изградите тази мечтана атмосфера, като ви дадем 10 хрумвания за коледна украса, които да употребявате.

1. Шоколадови играчки за елха

 10 хрумвания за коледна украса

Няма по какъв начин да приказваме за коледна декорация, без да споменем най-важния знак на тези празници, а точно красивото, зелено дръвче. Ако до момента всяка година сте разчитали само на гирлянди, цветни лампички и играчки за елха, този път към всичко това прибавете и още един детайл. По коледното си дръвче закачете разнородни шоколадови десерти, обгърнати в шарени опаковки. Този вид декорация сигурно доста ще увеличи още повече интереса на малчуганите към зеленото дърво.

2. Коледна декорация на входната врата

 10 хрумвания за коледна украса

Първото нещо, с което имате опция да подскажете на вашите посетители, че имате нюх към декорирането за празниците, е точно входната врата. Според персоналните си желания можете да изберете дали да заложите на обичайния зелен венец с алена панделка или да експериментирате с нови хрумвания. Ако желаете да получите нещо в действителност автентично, забравете за досегашните си показа за входна врата. Вместо това превърнете входа към жилището си в снежен човек, комин за Дядо Коледа, а за какво не и в самия елен Рудолф.

3. Празнични салфетки

 10 хрумвания за коледна украса

Освен храната и нейното аранжиране на масата, по време на празничните вечери вкъщи, можете да развихрите въображението си и що се отнася до салфетките. Оставете елементарното прегъване в триъгълна форма за всички останали дни от годината и заложете на ексцентричните способи по време на празниците. Популярната концепция, която бихме ви предложили, е да превърнете елементарната салфетка в красива, зелена елха. Сигурни сме, че гостите ви ще бъдат очаровани!

4. Коледа декорация на камината

 10 хрумвания за коледна украса

Ако във вашия дом имате камина, която е подобаваща за идната ни концепция, то тогава използвайте я самоуверено, с цел да получите стремежи резултат! Зелени клончета, венец, разноцветни лампички и голям брой коледни играчки. Всичко това и още единствено няколко детайла ще са ви задоволителни, с цел да извършите съвършено изглеждаща камина! Важен детайл, който можете да окачите, е по едно коледно чорапче за всеки член от фамилията.

5. Коледна украса на стъпала и парапети

 10 хрумвания за коледна украса

Ако до момента сте считали, че можете да поставите празничната декорация само по елхата, камината и вратата на дома си, то тогава е добре да ви предложим още една концепция. Тази година украсете парапета на стълбищата със зелени клончета и прикрепете красиви панделки на тях. Осветете ги с мигащи светлини и прибавете декоративни свещи в яркочервен или бял цвят.

6. Малък коледен ъгъл

 10 хрумвания за коледна украса

Освен към самата елха, която застава в центъра на вашата празнична декорация, можете да извършите и дребен коледен ъгъл в някоя част на дома ви. Аранжирайте разнородни коледни фигурки или преспапиета с елхи и снежни индивиди. Сложете в центъра на вашата режисура обичайното алено или заложете на модерния бял цвят – значимото е единствено да следвате един съответен претекст, който да направи коледния ви ъгъл още по-приветлив.

7. Коледна декорация в градината

 10 хрумвания за коледна украса

За всички, които имат дворно място с градина пред своето жилище, коледната декорация е извънредно подобаваща. Поставете красива елха пред дома си или осветете с лампички различен тип дръвче. Декорирайте с гирлянди беседката в двора или акцентирайте върху оградата, обикаляща дома ви. Резултатът може същински да ви изненада!

8. Външна коледна декорация

 10 хрумвания за коледна украса

И до момента в който още сме на тематиката за външно празнично декориране, е добре да подчертаем съществуването на хилядите разновидности за този тип декорация. Идеята, която ще ви предложим, е да осветите очертанията на вашата къща в едноцветни или многоцветни светлини. Ако пък живеете в жилищен блок, можете умерено да декорирате терасите или прозорците на дома си.

9. Празнична декорация на гаражната врата

 10 хрумвания за коледна украса

Едно от местата, на които рядко бихме се сетили да сложим коледна и новогодишна декорация, е точно гаражната врата. Ако украсявате външната фасада на дома си, то тогава безусловно обърнете внимание и на огромната врата. Най-лесният способ, по който да поставите празничен акцент върху гаража си, е да осветите горната му част. Според персоналните си желания можете да добавите и зелени клончета по ръба на вратата.

10. Коледна декорация на прозорците

 10 хрумвания за коледна украса

Независимо от това в какво жилище се намирате, по време на тазгодишните празници можете да развихрите въображението си що се отнася до прозорците в дома си! Заложете на обичайните снежни спрейове и нарисувайте нещо тематично или просто изберете да закачите още веднъж светлини по края на прозореца. Ако не сте положителни в рисуването, тогава използвайте готовите за задачата форми и шаблони, които несъмнено ще ви бъдат от изгода за приемането на същински хубав резултат.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР