Силните климатични условия Ел Ниньо, които добавиха малко допълнителна топлина

...
Силните климатични условия Ел Ниньо, които добавиха малко допълнителна топлина
Коментари Харесай

Чао чао, Ел Ниньо. По-хладният ураган помага на Ла Нина да замени феномена, който добавя топлина към Земята

Силните климатични условия Ел Ниньо, които прибавиха малко спомагателна топлота към към този момент рекордно високите световни температури, изчезнаха. Това е хладна противоположна страна, Ла Ниня, евентуално ще нахлуе тъкмо в точния момент за пиковия сезон на ураганите в Атлантическия океан, споделиха федерални метеоролози.

Националната администрация за океанска атмосфера в четвъртък разгласи Ел Ниньо за мъртъв, който затопля елементи от централната част Тихоокеански. Ел Ниньо, въпреки и да не е рекордьор по мощ, формиран преди година, е упрекнат, дружно с породените от индивида промени в климата и цялостното стопляне на океана, за дивите 12 месеца на горещи талази и рисково време.

Сега светът е в неутрално положение, що се отнася до значимото естествено южно съмнение на Ел Ниньо, което изкривява метеорологичните системи по целия свят. Неутрално е, когато времето се приближи до дълготрайните междинни стойности или обикновено, нещо, което не се е случвало толкоз в последно време, колкото преди, сподели физическият академик от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР